Translate

tiistai 14. tammikuuta 2014

Poliisi verkkohäirikkönä!


Kun blogissani heilahti 4 miljoonan kävijän rajapyykki rikki, niin verkkoyhteyksiän (kahta) on pätkitty säännöllisesti! Tämä ei ole operaattoriongelma, joten voisiko verkkopoliisi suksia vittuun Laakson linjoilta?

Eilen yhtydet alkoivat toimimaan heti tämän kohteliaan pyyntöni jälkeen, mutta kun tämän poistin, niin heti tänään sama katkomisien paletti alkoi!! Joten esitän toiveeni uudestaan..

(Päivitys 20.1.2014, klo. 14.00): Tänään klo. 13.00 googlen bloggerin (oma) laskuri häipyi ja lensi johonkin saatanan "bittiavaruuteen". Pari päivää sitten, se temppuili niin, että muutaman kerran manuaalipäivityksessä se aina hetkeksi katosi ja sitten palautui. 

Tuo laskuri katosi siis luvun ollessa n. 4,070,000. Nettiyhteyksiä on katkottu viikon sisällä n. 500 kertaa ja se on siis ollut säännöllistä ja jatkuvaa..


Olisi tietysti paljon helpompaa jos Google Finland laittaisi palveluneston pois ja laskurin toimimaan. Toisessa blogissani http://laaksoek.blogspot.com/ tuo viheliäinen laskuri vielä näkyy. Häipyyköhän sekin pois silmistä ja näkyvistä kun maaginen 4 miljoonan kävijän rajapyykki ylittyy?

Suomi näyttäytyy kyllä todella oudossa valossa tälläisellä mielivaltaisessa sananvapauden rajoittamisessa. Pikkuhiljaa uskottava on, että Venäjä on avoin demokratia ja Suomi on Pohjois-Korean tiellä!

(Päivitys 21.1.2014, klo. 14.15): Blogilaskuri oli vuorokauden "pimennossa" ja kun se häipyi, niin nettiyhteyksiä ei enään pätkitty lainkaan, joten SE palveli nähtävästi taas nettiapinoiden tarkoitusperiä?

Nähtäväksi jää, mitä verkkopoliisi & Google Suomi seuraavaksi keksii ja kehittelee. Päätän täältä tähän ja raportoin jatkossa lisää!

(Päivitys 24,1,14): Tänään oli klo.21.00 taas verkkohyökkäys, joten kun tämä juttu "rauhoittaa", niin olkoon näkyvillä!

Tässä hieman tilastoja:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti