Translate

torstai 15. toukokuuta 2014

Suomen rumimmat ja mielikuvituksettomat kirjankannet


Huh helvetos, mikä mielikuvituksen puutosvedos!

On pykälää, on eu-tähtöstä, on nahkakuulaa ja kansikuvakin lienee lainattu Hymy-lehdestä 1989, vain teemoista erkki puuttuu, no kuvani olis voinut lainata blogistani pyytämättäkin!

En tiedä onko Heikki Saaren teelmys tehnyt minkämoisia "myyntiennätyksiä", mutta jos nyt rohkenen verrata tähän digikirjaani, joita itselläni on kaksi kappaletta, niin uskallanpa väittää, että blogejani luetaan päivässä enempi, mitä tuo teelmys myy kuunapäivänä..

Itseasiassa tuo kansi sopii oivallisesti tähän blogiin ja tähän aikaan!

Hyviä eläkepäiviä Pappa, kyllä me vielä ennätämme oikeudessa tapaamaan monta kertaa ja uskoakseni sen luoja meille suo..

(Maalari oikaisee): Ei se nyt Hymystä ollutkaan, mutta samaa aikaa, sillä näissä kuvissa on vielä tuuheamman Kekkoskauden pulisongit:

(Päivitys 16.5.14): Jacob Södermanin "elämänkerta Jacke" - kirjan arviointeja löytyy mm. täältä: "Etelän mies" http://kemppinen.blogspot.com/ ja vielä täältä Helsingin Sanomien politiikantoimijan Unto Hämäläisen arvio 20.3.14 "Jacke on aito stadin kundi": www.hs.fi/arviot/Kirja/Jacke+on+aito+stadin+kundi/a1395212655688



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti