Translate

sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

13 heinäkuuta 2024 päivä jona koko maailma hiljeni!


Kuva joka jää historiaan ikuisiksi ajoiksi!


Donald J. Trump yritettiin salamurhata 13.7 lauantaina Philadelphiassa, kun hän oli pitämässä tavanomaista rallyaan ja oli lavalla puhumassa. FBI, Salainen Palvelu ja paikallispoliisi, kaikki nukkuivat ja mokasivat isosti!

Salamurhaaja pääsi toteuttamaan ampumisensa n. 120 - 150 metrin päässä olevan kiinteistön katolta, jonne hän oli aiemmin onnistunut piilottaa kiväärinsä odottamaan ampumatilaisuutta. Tuo ampumapaikka oli siis puhuja Trumpiin "viistosti oikealla", eli se oli se syy, et Trump pelastui, kun hän oli kääntänyt pään oikealle ilmoitustaululle     katsoen "lukuja maahantunkeutujista", niin luoti viuhahti ohi ja kevyesti osui korvalehteen, vieden siis palan korvaa mennessään. Jos DJT ei olis kääntynyt lukemaan ilmoitustaulua, niin osuma olis ollu täydellinen ja häne rallynsa oli päättynyt lopullisesti. Voidaan perustellusti puhua Korkeimman varjeluksesta tai "Jumalan kuiskauksesta", sillä Herra pelasti valittunsa ja varjeli häntä!

Jälkeenpäin on selvinnyt, että Trumpille määrätyt Salaisen Palvelun turvamiehet oli määrätty presidentin puolison Jill Biden puhetilaisuuteen johonkin ja turvaamaan siis mitä "jotakin"? Suuri yleisö ei ole saanut vihiä, et Jill B tarvisi aivan erityisesti vahvaa turvaa..?

Republikaanien konventti kokoontui ja Trump "huudettiin RNC:n" kokouksessa 18.7.2024 puolueensa presidenttiehdokkaaksi, ilman yhtäkään soraääntä, ilman yhtäkään buuausta ja kaikkien hurratessa "taistele..taistele..taistele" ja "USA..USA..USA".. Oli todella upeeta seurata noita kokouksia ja lopuksi Trump piti hienon ja upean puheen, joka jää historiaan. 

Trump nimesi varapresidenttiehdokkaakseen senaattori JD Vancen, joka on 39 vuotias ja erittäin kyvykäs poliitikko ja joka joskus aiemmin oli myös kova Trumpin arvostelija. Ilmankos Trump otti aisaparikseen ihmisen, joka osaa myös arvostella ei vaan arvostaa!

Nyt 20 heinäkuuta ja tarkalleen viikko Trumpin salamurhayrityksestä, Trump ja Vance pitivät ensimmäisen yhteisen rallynsa Michicanissa ja hieno oli fiilis. Tässä video: foxnews.com/video/6358684666112

Tähänlopuksi laitan vielä RNC-puoluekonventista valokuvia:








torstai 11. heinäkuuta 2024

SE päivä, kun naamiot riisuttiin Isosti ja koko EU & NATO hävisi ja totuus voitti!

Naton 75 vuotisjuhlalliset sai arvoisensa loppuhuipennuksen, kun vakavista kongnitiivisista häiriöistä kärsivä Yhdysvaltain feikkipresidentti Joe Biden piti loppupuhenvuoroan ja lehdistötilaisuutta! Laitan tähän uutissivusto Newmaxin jutun aiheesta: newsmax.com/politics/biden/2024/07/11/id/1172181/


Naton pääsihteeriyden kohta jättävän Jens Stoltenbergin kannattaa vakavasti pohtia Joe Bidenin myöntämän kunniamitalin palauttamista, sillä ei liene sopivaa vastaanottaa sitä henkilöltä, joka ei edes muista "mistä ansioista se on myönnetty, milloin se on myönnetty ja kenelle se on myönnetty"..


Jokaisen euroopan ja maailman johtajan ns. "naamiokerholaisten" on syytä nyt hävetä, kun ovat tienneet Joe sedän sairaudesta ja vaikeuksista, mutta ovat vain vaienneet ja siten hyväksikäyttäneet häntä! Suurin vastuu on tietysti lähipiirillä ja laittomalla hallinnolla!!


Ei tarvinne enää miettiä kuka on seuraava Yhdysvaltain todellinen presidentti!




Hyvästi Joe. SE oli siinä!