Translate

maanantai 13. helmikuuta 2012

Pitääkö olla Nalle Wahlroos, jotta uskaltaa sanoa Halosesta totuuden?



Wahlroos laukoi Tarja Halosesta eilisessä HS:n jutussa hieman faktoja mm. sen, että "presidentti-instituutio kärsi Halosen kaudella". Niinhän se kärsi niin ja mm. suhteet USA:n tulehtui! Onko tämä nyt jokin kirosana tai salaisuus..

Wahlroos moitti myös Halosen "vaatimattomasta osallistumisesta poliittiseen keskusteluun". Itse taas sanoisin, että sitä keskustelua ei ollut juuri lainkaan. Ei poliittista, ei muutakaan!

Mikäli sattui jokin onnetun häiriötekijä "homo&lesbo"- kulkueeseen Helsingissä, niin siitä vasta ylipäälikkömme hurjasti suuttui. Taisi jäädä ainoaksi presidentin kannanotoksi ja puuttumiseksi 12 vuoden aikana. Siinä SE!

4 kommenttia:

  1. Ei tarvitse olla, mutta tarvitsee olla jotta saa Suomen sopulilauman julkaisemaan asian !

    Tässä tosiasiaa Haolesesta; jota moni ei tiedä: Tarja Halonen valittiin presidentiksi VAALIPETOKSELLA ! Tuon vaalipetoksen pää-äänenkannattaja oli OM Koskinen, joka suostuin eroamaan "vapaaehtoisesti" 2005; ettei EOA päätöksen 876/2/05 "kaltainen" "presidentin-ja ministerinvastuuasia" rantautunut SUOMEN LAIN mukaan Eduskunnan pöydälle ennen presidentinvaaleja ! Merkittävimmässä roolissa oli myös Eduksunnan "oikeusasiamies", joka piti päätöstään salassa 2,5 vuoden ajan antaen Haloselle "maantavan" mukaan "vaali-ja virkarauhan" julkaisemalla "päätöksensä" vasta 20.12. 2007 eli Hallituksen Eduskunnalle valehtelun aattona. Nimittäin He 55/2007 esitöissä kansanedustajille sanottiin:"välitöntä tarvetta lain muuttamiselle" ei ole ! Vaikka Oikeusministeriön saaman lausuman mukaan; lakia tulee muutta, ettei missään tapauksessa kansainvälinen rikostuomioistuin tule toimivaltaiseksi tilanteessa, jossa koko maan oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi ! Eoa päätös ja 8.9. 2005 tekemäni rikosilmoitus aukottmasti todistavat, että tuollainen tapaus todella "eräässä" tapauksessa oli olemassa ! Niimpä He 55/2007 läpimenosta huolimatta "rouvia" kylmäsi senverran, että Tuija Brax "käväisi" allekirjoittamassa sopimuksen, jonka mukaan Kansainvälinen Rikostuomioistuin on "toimivallaton yksittäistapauksissa"; tuollaisen Suomeen tuodun "yksittäistapauksen" (Ruanda-"oikeudenkäynti) kustannuksia Suomen veronmaksajat ovat maksaneet jo 4 miljoonaa euroa; ei voi olla ajattelematta, että tuo summa oli Suomen maksu presidentin-ja ministerinvastuuasian pitämisestä poissa "kansainvälisestä" ! Mutta Suomen demokratian halveksunta ja ihmisoikeusrikokset eivät loppuneet tähän vaan EU:lta tulleiden noottien takia Suomen Eduskunta joutui säätämään 2008 Yhdenvertaisuulain ns. "kaikenkattavaksi" ! Mutta Suomen lasten ja miesten auvoisaa aikaa kesti vain vuoden päivät, kun Tarja Halonen ja Tuija Brax asetuksellaan 84/2009 poistivat haasteoikeuden "perhepoliittisissa" asioissa "Yhdenvertaisuuslain" nojalla !

    Viimeinen naula arkun kanteen Suomen lasten ja miesten ihmisoikeuksien polkemisessa oli Halosen ilmeisen jäävinä allekirjoittama ja Perustuslakiin lobbaama 118 §:n lisäys: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... Syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte Perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa ! Koska 8.9. 2005 tekemäni rikosilmoitus yhä tietojeni mukaan on "kesken", kuten myös 9.12. 2009 Valtakunnansyyttäjänvirastoon lähettämäni syyteilmoitus oli Halonen jäävi allekirjoittaesaan Perustuslakimuutoksen "oman perseen pelastamisesta" vaalipetoksen pitämiseksi salaisena vuoteen 2065 asti ? Tuo vuoden 2005 episodi tietääkseni lähti siitä, että 2002 isyyslaista "eräissä" tapauksissa poistettiin aviomiesten haasteoikeus aviolapsiin nähden ja OM Koskisen eron jälkeen Leena Luhtanen hiljaisuudessa allekirjoitti 2005 kesällä haasteoikeuden paluttamisen Halosen kanssa. Kaikki lainsäädäntömokan takia viivästyneet lapsia koskevat "oikeudenkäynnit" on julistettu salaiseksi 2060-luvulle asti ja jopa "Ihmisoikeustuomioistuin" päätöksesään 27.3. 2008 katsoi olevansa "toimivallaton" käsittelemään lainsäädännöllistä ihmisoikeusloukkausta Suomen osalta ja Hirvelä määräsi tuhottavaksi myös Suomen työpaikkaansa eli Valtakunnasyyttäjänvirastoa koskevat asiakirjat !

    VastaaPoista
  2. Tarja Halonen on käytännössä Ruotsin nukke: http://yleen.blogspot.com/

    Europarlamenttiin lähtee vuoden 2012 alussa Ville Itälän tilalle Petri Sarvamaa (kok), joka juonsi YLE TV1 A-studion 31.1.2007 lähetystä: siinä oli mielikuvamanipulointi, jossa ruotsin kielen opiskelun vapaaehtoisuuden perustelut sensuroitiin ohjelmasta pois. Toimittaja oli Pasi Peiponen. Eli europarlamenttiin lähtee Suomesta sensuuria harrastava toimittaja.

    Paavo Lipponen vs Jussi Niinistö. Asian tausta on sama kuin Lipposen Freudenthal-mitali, salainen valtataistelu: Lipponen on ruotsalaismielinen ja Niinistö ei. Suomalaisuuden Liitossa toiminut Niinistö tietää liikaa asioista, joista Lipponen ei halua puhua, ainakaan suomeksi.

    Kansanedustaja Sulo Aittoniemi vastusti kielilakia ja lykkäsi kielilakiäänestystä. Kielilakiäänestyksessä oli läsnä Ruotsin suurlähettiläs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt Halla-Ahon saama tuomio näyttää koko kansalle KKO:n "jumalallisuuden" ja Perustuslain 118 §:n ( syytesuoja ) vaikutuksen !

      Vaikka Halla-Aho saisi Liisa Mariaporin tavoin korvasta liiallisesta sanavapauden rajoittamisesta ei kukaan koskaan voi nostaa syytettä mahdollisia ihmisoikeusloukkaajia vastaan. Mariaporin tapauksessa EIT on jo OIKEUSMURHAN todennut; mutta syyllisiä "oikeuslaitoksen" ja syyttäjälaitoksen henkilöitä ei koskaan saada vastuuseen Suomen oikeusjärjestelmän täydellisestä pilaamisesta !

      Valtiolta ei saa apua KKO:n virheellisten päätösten korjaamiseen; edes tilanteessa, jossa EIT on ihmisoikeusloukkaukset todennut ?

      Perustuslain 118 §:n MANIPULOINNIN seurauksena presidentit; ministerit; laillisuusvalvojat ja KKO:n jäsenet ovat "jumalia" jotka ovat kaikesta vastuusta vapaat ?

      "Puhe" kuten Halla-Ahon tapauksessa on suurempi rikos kuin "lainsäädännöllä" ja virkavirhein toteutetut ihmisoikeusloukkaukset !

      Poista
  3. Haloen siis saatiin presidentiksi toisen kerran SALAAMALLA julkisia asiakirjoja eduskunnalta salassa tehdyn isyyslaki-asetuksen ( 2005 ) avulla ! Tästä on "informoitu" IHMISOIKEUSTUOMIOISTUINTA ( EIT 24221/06 ); mutta kaikki asiakirjat TUHOTTIIN 27.3. 2009 EOA kanslaipäätöksessä 1350/4/08 kuvatuissa "olosuhteissa". Suomen herrojen ja rouvien ihmisoikeusrikosten peittelemiseksi on LAHJOTTU Kansainvälinen rikostuomioistiin ( HE 55/2007 ja "sopimus" Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa; asetus 84/2009 ja Suomen perustuslain 118 § sekä pilattu "ihmisoikeustuomioistuin" (Euroopan neuvoston Suomen valstuuksunnan raportti eduksunnalle; julkinen syksy 2013 ). Euroopassa ei ole "oikeusjärjestelmää" käsittelemään Suomen perustuslain ja oikeusjärjestelmän tahallista PILAAMISTA ?

    VastaaPoista