Translate

perjantai 15. marraskuuta 2013

Vallan väärinkäyttöepäily ja resurssien haaskautta poliisissa!


Helsingin huumepoliisin Jari Aarnio (kuvassa), vangittiin tänään H:gin käräjäoikeudessa, todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lahjuksen ottamisesta, törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä, sekä avunannosta törkeään petokseen.

Törkeän virka-aseman väärinkäyttämisen epäillään alkaneen toukokuussa 2008, avunannosta törkeään petokseen heinäkuussa 2009 ja törkeän lahjuksen ottaminen tammikuussa 2012.

Suojelupoliisin työntekijää ja nykyistä toimitusjohtajaa epäillään ainakin törkeästä lahjuksen antamisesta ja entistä toimitusjohtajaa ainakin avunannosta törkeään virka-aseman väärinkäyttämiseen.

Osalainaus HS Minna Passi 15.11.13, 16.20.

Kerrankos sitä "hairahtuu" suurempikin piällikkö ja pienemmät perästroikaa:

Täällä Alavuden asemalla ja tarkennettuna meidän naapurissa (tyhjässä asuinhuoneistossa), on menneen viikon aikana kahdesti vieraillut Etelä-Pohjanmaan poliisipartio (maija) ja molemmilla kerroilla on kaksi konstaapelia taskulamppuineen, täyhyilleet, niin etu, kuin asunnon takapuoltakin. Mikä mahtoi olla syy ja mikäli olivat "katsastamassa itsellensä asuntoa", niin miksi siihen haaskataan vähäisiä resursseja. Eikö asunnon katsomiset konstaapelien pitäisi suorittaa vapaa-ajalla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti