Translate

torstai 19. helmikuuta 2015

Vaasan hovioikeus ratkaisi tänään: Anneli Auer on syytön!


Kahdella sanalla voidaan todeta, että tämä oli Oikeamielisyyden voitto!

(Päivitys 20.2.2015): Soitin hetki sitten mm. HS:n toimittajalle Jukka Harjulle, joka oli ilmeisen "viihteellä", sillä en saanut kännykästäkään kiinni ja ei majaillut toimituksessa? Toisena soittona sain kiinni MTV3:n rikostoimittaja Jarkko Sipilän kiinni ja kiitin eilisestä toiveestani (Jarkon blogi), että olis silloin aikapäiviä sitten hiukka viitsinyt tapaukseen perehtyä ja selvittää niitä lukuisia tutkinnallisia ym. epäkohtia! Nyt tänään oli Jarppe tehnyt jutun maikkarille ja juttu pohjautui Vaasan hovioikeuden ratkaisuun, mutta kysymys kuuluu, "miksi vasta tänään"?

(Päivitys 22.2.2015): Vaasan hovioikeuden  vapauttava ratkaisu Auerin murhasyyteasiassa, kertoo karun todellisuuden maamme oikeus- ja rikostoimittajiemme kyvyttömyydestä ja "hampaattomuudesta" puuttua jo hyvissä ajoin rikosasian tuitkinnallisiin ym. puutteisiin, joiden asiallinen ja (ajallinen) esiintuominen olisi saattanut omalta osaltaan aikaistaa jo käräjäoikeusvaiheessa oikeaan ratkaisuun ja lopputulokseen. Nythän kävi niin, että hovioikeuden oli 19.2 antamassa ratkaisussa pitänyt perusteluissa yksilöidä vapauttavan tuomion osalta kaikki se, joka normaalissa toimitustyössä olisi pitänyt esiintuoda laajalle yleisölle. Vaadittiin siis, hovioikeuden päätös, jotta meidän kelvottomat rikostoimittajat "uskalsi"  näitä tutkinnan puutteita ja faktoja ikään kuin toistaa "kanarialinnun" tavoin! Hyi saattanos tätä alennuksen tilaa. Media sai omansa!!

Istutaan siis poliisipäällystön kanssa "kaljoilla" ja kaikilla on niin hiton kliffaa, joku onneton pääsee vielä kehaisemaan, että ihan "SUPO:n mies pyysi kaljoille"..


Vaasan hovioikeuden lehdistötiedote kertoo jo mielestäni oleellisen:

Prof Jyrki Virolainen käsittelee blogissaan Auerin saamaa vapauttavaa ratkaisua "916. Vaasan hovioikeus: Anneli Auer on syytön": http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Prof Jukka Kemppinen kirjoittaa blogissaan 20.4.15 osuvasti "Poliittinen tyhmyys", josta lainaa yhtä kappaletta kokonaisuudessaan, kappale 5: "Jokainen tuomioistuinjuristi on tyytyväinen Ulvilan murhajutun ratkaisuun. Jotkut meistä muistavat - minä - ja jotkut ovat kuulleet isältään, jotka ovat kuulleet luennolla, että syyllisyyskysymyksiä törkeissä rikosasioissa ei ratkaista lehdestä luetun perusteella Teboilin baarissa huoltoasemalla huutamalla määkyvällä äänellä".

(Päivitys 26.2.2015): Katso myös oikeuspsykologian professori Pekka Santtilan haastattelu Enbuske&Linnanahde: www.katsomo.fi/?progld=447905

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti