Translate

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ja sinäpäivänä oli päätetty, että heti vaalien jälkeen inkvisitio jatkuu ja noita poltetaan


Tämän kelvottoman valitusluvan hakemista koskeva päätös kesti lain maksimin 60 vrk? 
Elämä on tuhottu ja raiskattu, joka koskee niin syytettyä, kuin hänen lapsiaan ja koko sukuaan, mutta ei se mitään, sillä syyttäjä- ja poliisi ei voi myöntää virheitään ja tämä antaa mahdollisuuden "testata oikeusvaltion ja mielivallan rajoja"!
Syyttäjät Paula Pajula ja Kalle Kulmala, kuvissa vasemmalla eivät luovuta, sillä "syyllinen Ulvilan murhaan" on heidän mielestään selvillä ja näin siis Vaasan hovioikeus on kaksi kertaa ollut väärässä ja tämän kelvottoman näytelmän siunasi ja siis valitusluvan hakemisen kuvassa pienellä oleva pienimies Matti Nissinen VKSV:n piällikkö. Nythän korkein oikeus voisi pohtia tätä valituslupaa miettiessään, että miten meneteltiin aiemmassa, kun valitusluvan (perusteet hylättiin heti kättelyssä) Satakunnan käräjäoikeudessa ja nehän oli  "Saatanan palvonta ym."
Hän Jarmo Valkama (eläkkeellä), asian kiihkomielisin syyttäjä "löysi saatanan ym.", joilla valituslupaa aiemmin haki! Kuten olen aiemminkin todennut, niin katsokaa kasvoja ja nähkää..

Syyttäjien käsityksen mukaan Ulvilan henkirikosjutussa on tuomitsemiskynnys nostettu "poikkeuksellisen korkealle, poikkeuksellisella tavalla"?

Valitusluvan hakemiselle on myös laissa vaadittava "muu painava syy", eli syyttäjät haluavat testata omaa uskottavuuttaan rikosoikeudenhoidossa ja oikeuskäytännön yhtenäisyyttä.

Tässä tavallisena sukankuluttajana ja maallikkona voidaan vain ihmetellä, että miten sellaista voidaan asettaan kyseenalaiseksi, jota materiaalisesti ei ole "uskottavuus rikosoikeudenhoidossa", sekä eiköhän tuo oikeuskäytännön yhtenäisyys ole tullut jo koko karmeudessaan testattua ja koettua?

Näen ainoastaa tässä monivyyhtisessä tapauksessa sen, että omaa epäonnistumista- ja tunteiden sekoittumista itse prosessiin ei ole osattu hallita ja instituutiot eivät saisi olla ja osallistua koston välineeksi..

Antakaa Anneli Auerin olla jo!

(Päivitys 21.4.2015):

Emeritus professori Jyrki Virolaisen hyvä ajankohtaisyhteenveto Anneli Auerin jutusta, jossa myöhäisheränneet syyttäjät hakivat valituslupaa KKO:lta: http://jyrkivirolainen.blogspot.com/ "93. Syyttäjät hakevat valituslupaa Auerin jutussa". Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti