Translate

lauantai 26. toukokuuta 2018

Isätön isä pyrkii kaikintavoin tuhoamaan poikansa ja ei halua antaa anteeksi hänen syntymäänsä avioliittonsa ulkopuolella!


Soitin faijalle 2.3.2018 illalla seuraavan sisältöisen puhelun: "erkki Tuurista terve. Mul olis sulle Jacke ehdotus ja pyyntö, et jos sä lopetat rahan työntämisen Orimattilaan (mutsille), niin minä lopetan Sinun kaikenlaisen halventamisesi ja laitan 2 blogiani kiinni ja näkymättömäksi ja samalla "siivoan facebook tilini".. Samalla tuossa yhteydessä onnittelin häntä kunnioitettavasta tulevasta 80 vuotissyntymäpäivästään ja pyysin pitämään "kunnon bileet lasten- ja lastenlapsiensa kanssa". Hän suostui "herkistyen" pyyntööni ja äänialassansa oli "pientä värinää"..

Meillä oli nyt ensikertaa 30 vuoteen rehti- ja kunnioitettava puhelinkeskustelu, jossa ensikerran juttelimme, kuin isä ja poika! 

Minä kykenin ja pystyin antamaan hänelle anteeksi, mutta hän ei edes yritä antaa minulle anteeksi olemassaoloani ja tee elettäkään sen hyväksymiseksi, vaan alkoi oman lehdistökampanjansa, jolla pyrkii mitä ilmeisemmin neutralisoimaan oman narsistisen tuskansa - minut siinä vieden mennessään ja tätä minä en jukoliste hyväksy. Miksikään varajeesukseksi en alistu ja siksi palautin nyt nämä kaksi blogiani, joista toinen on https://laaksoek.blogspot.com/, jotka ennättivät olla  3 kuukautta kiinni ja tällä välillä ei herra Jacob Söderman tehnyt mitään vastavuoroisuuden elettä, että olisimme "tavanneet ja puhuneet tahi jollain tavoin sovitelleet sitä suunnattoman suurta mielipahaa, jonka hän on omalla passiivisuudellaan tahattomasti tahi tahallaan, minulle elämänsä aikana aiheuttanut". 

Viimeistään nyt odottaisi, että poliisikin tekisi työnsä ja alkaisi tutkimaan perusteltua pyyntöäni 12.2.2018 ja viittan edelliseen blogipäivitykseen!

Tässä APU lehden juttu 4.5.2018, jonka teksti on Juha Heiskasen ja kuva Timo Pyykön:


APU- lehden verkkosivuilta tulostamani juttu 26.5.2018:





Pienenä kurisioteettinä tähän lopuksi lainaan hyvin "asioista perilläolleen henkilön" kirjoitusta keskustelupalstalla Suomi24.fi ja tässä linkki siihen "toimittajat herätkää" 25.9.2001 15:12: https://keskustelu.suomi24.fi/t/93199/jacob-sodermanin-erkki-poika

(Päivitys 28.5.2018):

Kun emäntä haki aamupostin tänään, niin siellä mainoksien välissä lepäs "ylläri". Polpo oli ujuttanut sinne oheisen kirjeen, joka ei kaipaa enempiä selittelyjä vaan voin lopettaa tämän tähän.









(Päivitys 13.6.18):

Tapasin vuonna 1993 kesällä Helsingissä erään aikakausilehden päätoimittajan ja kun olin hänelle "juurtajaksaen" caseni kertonut ja hän oli tutustunut toimittamaani aineistoon, niin hän ykskantaan minulle tokas, "kuule erkki. Kun sinä seisot kaikki 13 erää pystyssä, niin olet voittaja".. No, onhan minut totta totisesti niin monta kertaa lyöty kanveesiin ja aina olen sieltä noussut ja niin nytkin, joten osuvasti sanoi J.T jo tuolloin! Hän olis halunnu jutun lehteen tehdä, mutta sanoi minulle, että heidän "kustantajansa" sitten tekee lopullisen julkaisupäätöksen ja niinhän siinä sitten kävikin, kuten niin monesti ennenkin, et juttua ei painettu? Ymmärrän kyllä ne syyt, sillä meillä pienessä suomessa on pääosin juutalaisomistuksessa aikakausi- ja päivälehdet, sekä valtamediakin!

Olisin saanut oikeutta, jos kerrankin olis asiani ylittänyt ns. "uutiskynnyksen" ja esim. olis esitetty ne 2 uutishaastattelua, jotka YLE ja oikeustoimittelija Ari Mölsä teki 1993 ja 1994. Ovat siellä varmassa tallessa pölyttymässä YLE:n hyllyllä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti