Translate

torstai 14. lokakuuta 2021

Yhdysvallat ja Joe Biden palkitsi Suomen!

 Kaksi presidenttiä. Kumpi Yhdysvaltoja todellisuudessa johtaa?



Yhdysvallat Joe Bidenin johdolla, palkitsi Suomen, kun Suomi ensimmäisten joukoissa vajaat vuosi sitten, tunnusti hänen mediapresidenttiytensä!

Pääministeri Sanna Marin alla oli ensimmäinen "onnittelija", vain muutaman päivän päästä ja ennen kuin edes petotuloksia saatiin julki.

Pääministeri Sanna Marin, Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue (SDP).

Sitten presidentti Sauli Niinistö (alla) kiiruhti onnittelemaan median luomaa feikkipresidenttiä Joe Bidenia, tuttavallisemmin (Bida) ja aikaa taisi olla vajaat viikko vaalipäivästä. Presidentti koki niin tärkeäksi oman onnittelunsa, että piti Suomen TV:ssä oikein tiedotustilaisuuden aiheesta!!


Suomi valittiin kuin valittiinkin jo pitkään haaveilemaansa paikkaan YK:ssa, eli ihmisoikeusneuvoston jäsenyyteen, jonka kolmivuotinen kausi alkaa ensivuonna. Suomi, jonka "ihmisoikeudet ovat DNA:ssa", kuten Joe Biden on asian ilmaissut, edustaa YK:ssa vuosina 2022-2024..

Onnittelut Suomelle ja sen kommunistisille perseennuolennan euroopan mestareille Sanna Marinille ja päämies Sauli Niinistölle!

Mutta, pieni varoituksen sananen: paljon ennättää vettä virtaamaan Vantaassa, ennen kuin Suomi paikkansa täyttää ja voihan käydä niinkin, et USA vielä peruuttaa oman paluunsa ihmisoikeusneuvostoon, jota se oli pitänyt korruptoituneena ja nyt nämä Joe Bidan ratkaisut vain vahvistivat sitä ja Suomen "DNA" on niin kovin pilaantunutta laatuaan..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti