Translate

tiistai 2. maaliskuuta 2010

YLE vs sananvapaus ja toimittajakorruptio!

Kuvassa YLE:n pitkäaikainen oikeustoimittaja Ari Mölsä ja Suomen vaakuna.

Oli heinäkuu ja vuosi 1993. Olimme sopineet Ari Mölsän kanssa treffit eduskuntatalon eteen, jossa Mölsä ja 3 hengen kuvausporukka haastatteli- ja kuvasi aiheena "eduskunnan musta lista ja Jacob Söderman"..

Mölsä tulikin paikalle, mutta hän tuli eduskuntatalon sisältä ja kantoi antamiani lehtiartikkeleita kädessään niin, että Nykypostin artikkeli "poliisikin toivoo heidän eroavan" suorastaan loisti hänen käsissään ja jopa niin, että eduskuntatalon ylätasanteelta - saatoin ne havaita alhaalta ja ensimmäisen askeleen kohdilta - etäisyyttä siis n. 50-60 metriä. Miksikö Ari Mölsän piti moinen "näytös" järjestää, olen arvuutellut, että hän "tehosti sillä tapaamistaan oikeusasiamiehen kanssa"..?

No, keskusteltuamme hetken, Mölsä pyysi, että menisimme eduskuntatalon edustalla olevalla nurmikolle ja näin teimme. Siinä hän sitten haastatteli minua ja kuvaajat nauhoitti.. Homma kesti n. 10 minuuttia ja kun kysyin, että "milloin juttu tulee", niin mölsä sanoi, että "katso iltauutiset"..?

On parempi, että laitan tähän aiheesta tekemäni kantelun JSN:lle, sekä siihen saamani ratkaisun ja pistänpä yhden HS:n lehtiatikkelin, jossa käy selväksi Ari Mölsän peruutus KKO:n tiedottajan tehtävään 1997.

Olen ymmärtänyt, että uutishaastattelun hyllytyksellä ja kun se tapahtui peräti KAHDESTI (20.7.1992 ja 14.1.1994), Ari Mölsä MYI sillä itsensä eduskunnan oikeusasiamiehen tiedottajan virkaan, kun Jacob Söderman lähti vieläpä EU-parlamentin oikeusasiamiehen tehtäviin 1995.. Että tälläistä on "sananvapaus suomessa"!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti