Translate

perjantai 14. toukokuuta 2010

Voi tätä populismin määrää.. Voi tätä rutinan, rutinaa..


Presidentti Tarja Halonen jättää ikävän "särön" virkakaudestaan, kun on kynsin hampain vastustanut perustuslain uudistusta ja normalisointia (perustuslain noudattamisen) -suuntaan ja parlamentarisointia.

Vasemmiston tuella, presidentti yrittää nyt "koukata ja koplata" perustuslain uudistuksen ja OMAT MOKANSA! Hän oli tänään jättänyt eriävän mielipiteensä ja TV-uutisista olemme saaneet nähdä närkästyneen- ja kiukkuisen presidentin?

On se erikoinen tilanne, että kun kyseessä on puhtaasti nykyisenkin perustuslain noudattamisesta ja ei vähempää Lissabonin sopimuksen 1.12.2009 noudattamisesta, joka on Euroopan unionin perustuslaki (NYT), niin TP yrittää kaikin keinoin roikkua köydessä ja laittomasta menettelymuodosta, että "hän edelleen voisi edustaa Suomea (oman ilmoituksen) varassa Eurooppa neuvoston kokouksissa"..

Nyt hän jopa "koplasi" eriävässä mielipiteessään, suomalaisen "OIKEUSVALTION ja HYVÄN HALLINNON" ja toivoi, että eduskunta ikään kuin alkaisi selvittää hänen menettelyään siinä ja eurooppapolitiikassa. Erityisesti Euroopan neuvostossa, jossa hän onkin onnistunut koplauksissaan ja siinä, että esim. ihmisoikeustuomioistuin seuloo tänäpäivänä täysin mielivaltaisesti Suomen kannalta ikävimmät ihmisoikeusvalitukset pois! Yksi näistä tapauksista on (omani), jota olen täällä blogissani varsin kattavasti selvittänyt..

Onko tästä nyt ymmärrettävä, että Tarja Halonen pyytää ja vaatii itsensä "selvitys- ja tutkinnan" -alle ja sittenhän tämä asia todellakin olisi selvä!

Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi (kok), oli todennut medialle tänään mm. että "presidentin on tarpeetonta kiistää ongelmaa, joita perustuslakivaliokunta on joutunut puimaan moneen otteeseen".. Lainaus: (STT)

Pari linkkiä aiheeseen: http://www.nelonen.fi/uutiset/videot ja http://www.nelonen.fi/uutiset/dideot?vt=video&vid=80347

TOTUUS ESIIN SAATANAN TUNARIT!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti