Translate

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Tarja Halonen takiaisena Obaman kimpussa Lissabonin NATO-kokouksessa.

Näin Halonen hurmaa..


Helsingin Sanomat kirjoitti eilen: Halonen "pidän Obamasta":

"Barack Obama, Tarja Halonen ja YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon (oik) vitsailivat NATO:n huippukokouksessa Lissabonissa.

LISSABON. "Minun mielestäni on paljon helpompi löytää yhteistyötä Yhdysvaltain nykyisen hallinnon kanssa verrattuna aikaisempaan presidenttiin", presidentti Tarja Halonen sanoi lauantaina Lissabonissa.

Halonen vastasi Lissabonin Afganistan-huippukokouksen yhteydessä kysymykseen, miten hän arvioi presidentti Barack Obaman ulkopolitiikkaa. "Minä pidän Obamasta". Halonen totesi".

Niin.. Halonen varmasti "pitää" Obamasta, mutta Obama ei pidä Stasi-Halosesta! Kutsua ei tule Halosen loppukaudella valkoiseentaloon, vaikka kuinka yrittää tilaisuuden tullen tarrautua takiaisen tavoin kylkeen ja ryhmäkuviin. Se on nähty jose. Mielistely ei auta ja erityisesti "vanhan hallinnon mollaaminen" on todella paha moka. Siitä eivät jenkit pidä..

Tämä jäänee historialliseksi valokuvaksi ja sen täytyisikin saada "vuoden valokuva"- tittelin, sillä Eurooppa-neuvoston presidentti Herman Van Rompuy uteliaana seuraa sivusta Halosen kohellusta.

Alex Stubb tapasi myös Barack Obaman ja se tapaaminen oli korrekti ja luulenkin, että piakkoin Stubb saattaa saada tilaisuuden tavata Hillary Clintonin, sillä eihän se ole Stubbin syy, että meillä on ulkopolitiikka "mutkilla"..

Halonen saa jatkaa ja nähdä "märkiä päiväuniaan" Obaman tapaamisesta ja "kutsusta" valtiovierailulle, sillä en usko sitä tapahtuvan!

Näin hoidetaan ulkosuhteita ja diplomatiaa, ei tunkeutumalla mahtipresidentin kainaloon tai palleihin..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti