Translate

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Viha & puheet?



SDP on keksinyt, että se on Halla-aho joka on syyllinen Norjan ampumistapahtumiin ja aivan kaikkeen, kun joku hörhö oli manifestissaan lausunut miehen nimen,  ja kun oli saanut kansallista ja hieman kansainvälistäkin julkisuutta siittä, että muuan Ilman (syyttäjä), oli vieraillut Halla-ahon blogissa ja lukenut sieltä aivan hirveitä, nimittäin sen, mikä seisoo pyhässä kirjassakin "lapsivaimoja on ollut joskus ennen"..

Asian oikeudellinen käsittely on vielä kesken ja Halla-ahoa, vaikka nimi on sopiva ja raflaava "Halla" ja Aho, niin miestä ei ole tuomittu "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan"..

Nyt demarit ovat käyneet oikein joukolla miehen kimppuun ja kirpaiseehan se, että itseasiassa Persut olivat todellinen vaalivoittaja. He ovat vaarallista sakkia, kun kannatusmittaukset osoittavat heidän olevan juuri Nyt suurin puoluekin!

Erkki "The Red" Tuomioja!
Ulkoministeri Tuomioja, joka jo muutenkin on Norjan tilanteesta saamilla kikseillään rientänyt ehdottamaan nettikeskustelun rajoittamista mm. omalla nimellä kirjoittamiseen ja anonymiteetin kieltämiseen eri forumeiden ylläpidolle, on väläytellyt että Halla-ahon puheenjohtajuus eduskunnan hallintovaliokunnassa otettaisiin jonkinlaiseen "syyniin". Mikähän se lienee, sillä Jussi Halla-aho valittiin ko. valiokunnan pj:n tehtävään yksimielisesti?

Nyt Mikael Junger, tuo "rakkauden apostoli", joka hekutti vaalien alla välittämistä ja rakasta toveria teemaa on nyt rietänyt niin ikään norjakiimoissaan vaatimaan Halla-ahoa "tilille vihapuheista". Huom, siis VIHAPUHEISTA! Itse luulen, että kyse on vain puheista, kun mitään vihaa sisältävää puhetta en tutkimallakaan ole löytänyt mistään..

Hyvä herra Junger. Voisitko tarkistaa kantasi uudelleen ja esittää suurelle yleisölle ne faktat joihin viittaat "vihapuheilla" ja ovatko ne todella olleet niin vaikuttavia kuin lukija ymmärtää, että jopa aikaan saaneet jonkin hörhön ja mieleltään häiriintyneet henkilön suunnittelemaan 9 vuotta attentaattia norjassa asein ja räjähtein?

Olen sitä katsantokantaa, että Te demarit käytätte härskisti hyväksenne Halla-ahon suotuisaa asemaa ja mustamaalauskampanjaa sillä, että hänet oli haastettu oikeuteen tiesmistä muka, muka vihapuheiden lietsonnasta ja ylipäätään uskonnon arvostelemisesta!

Maahanmuutosta poliittisena debattina tulee voida ja pitääkin keskustella jo kansallisen eheyden ja edun nimissä. On hävytöntä tehdä Norjan ikävästä ja järkyttävästä terroriteosta lyömäasetta sisäpoliittisiin jännitteisiin.
Hesarin juttu aiheesta:

Oikaisu:

Jussi Halla-aho tuomittiin käräjäoikeudessa "uskonrauhan rikkomisesta 30 päiväsakkoon", josta  vankeudeksi muutettuna lusisi abaut 10 vrk. Nyt homma on KKO:ssa, josta putoaa aikanaan.

Islamista ja "uskonrauhasta" kyynisesti heitänkin, että usko rauhaan ja raiskaa lapsia on ko. uskonnon peruspilareita. Tästäkö ja tämän julkisanottua pitäisi vielä lusia. Herrat Mika Ilman & kumppanit olen valmis heti istumaan tuon 10 vrk, jos siitä vain joku kiihoittuu, esim. ryhmä rättipäitä? Huom. meillä suomessa vanhastaan lapsikäsitys oli aikoinaan alle 12 vuotias, mutta vahvasti näyttää siltä, että evoluution tuloksena se onpi kohtamiten 21 vuotta. Joskus mentiin vielä jopa Kekkosen erityisluvalla 15 vuotiaana naimisiin ja taisi olla villiä ja vappaata 50- lukua.

Huh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti