Translate

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Timo Soini on perusjätkä, eikä mikään selkärangaton mato!


Kuva Aamulehden artikkelista 30.7.11, jota myös siteeraan:

"Soini: Jätän Jungerin kommentit omaan arvoonsa

Sdp:n puoluesihteeri Mikael Jungerin aloite syrjäyttää Jussi Halla-aho (ps) eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikalta on jäämässä suutariksi.

Kuninkuusravien katsomosta tavoitettu perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tyrmäsi Jungerin yrityksen alkuunsa.

- Jätän Jungerin kommentit omaan arvoonsa, Soini sanoi Teuvossa.

Soinin mielestä Jungerin lausunnot ovat merkki siitä, etteivät demarit osaa käsitellä Norjan tragediaa, kun he alkavat syytellä muita poliitikkoja.

- Nyt pitäisi kunnioittaa uhreja Soini totesi.

Junger ei saa tukea myöskään hallituskumppani kokoomuksesta. Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujusen mukaan niin kauan kuin Halla-aho nauttii perussuomalaisten ryhmän luottamusta, hän voi toimia nykyisessä tehtävässään"..

Olen pannut merkille sen miten hanakasti eräät oikeusoppineet ovat tähän "siimaan tarttuneet" ja merkillepantavaa on mm. kun prosessioikeuden professori Virolainen on blogissaan ottanut Jussi Halla-ahon syyllistävän parjaamisen oikein teemakseen: http://jyrki.virolainen.blogspot.com/  Kirjoitukset: "459/460".

No, eihän Virolainen ole aiemminkaan esim. allekirjoittaneen kanssa kyennyt kunnon debattiin, vaan ryhtynyt alatyylisesti herjaamaan. Muutenkin mies on kova poika sensuroimaan, toisin kuin kollegansa ja vastaa itse omiin kirjoituksiinsa?

Fiksut blogistit eivät kommentoi omia kirjoituksiaan, vaan tyytyy lyhyeen kommenttiin vastauksenaan ja täsmentää silloin jos tarvetta on.

Tähän selvennykseksi vielä se, että en ole perussuomalainen ja ylipäätään en kannata mitään "väriä". Sensijaan oikeamielinen toiminta minua hyväilee..

1 kommentti:

  1. Myötähäpeän tunteella olen seurannut Jyrki Virolaisen viimeaikaista piirileikkiä blogissaan.

    On vahinko, että juridiikan alalla paikoitellen terävään ja oikeaan osuvaan analyysiin pystyvä Virolainen ajoittain näyttää menetävän harkintakykynsä pahemman kerran.

    Tuollainen kirjoittelu, sekä kykenemättömyys viileään harkintaan ja asialliseen käytökseen on omiaan viemään uskottavuuden myös juristina koko mieheltä. Kukaan ei näköjään ole täydellinen.

    VastaaPoista