Translate

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Timo Soini kelpaa maan suurimman puolueen puheenjohtajaksi, mutta ei presidentiksi?



Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee..

Timo Soinia ja perussuomalaisia lyödään nyt olantakaa ja oikein kunnolla joka suunnalta!

Itselläni on suosikki tämän maan presidentiksi, mutta se jääköön pääni sisäiseksi asiaksi. Kantaa otan Soinin puolesta, kun miestä lyödään kuin vierasta sikaa!

Helsingin Sanomat pääkirjoituksessaan tänään otsikoi: "Timo Soinista ei tule presidenttiä"?

Otsikko suorastaan puistatti ja kertoi samalla sen, millaisessa paniikissa valtamediakin on tällä hetkellä perussuomalaisten kannatuksesta maan suurimpana puolueena. Timo Soinia peljätään!
Syytä varmasti onkin, sillä Timo ei ole takinkääntäjä ja (myy) arvojaan ja ihanteitaan!

Ensin oli Norjan attentaatti, jolla härskisti käytiin Jussi Halla-ahon ja perussuomalaisten kimppuun, kuin "sika kiinni limppuun" ja nyt presidentivaalikallupeissa kakkoseksi tullut Soini on pelästyttänyt mediamogulimme ja muutamat muut politiikan tsuhnat.

Kaivoiko HS kristallipallon jostain hämyisestä huoneesta ja sitä aikansa hierottuaan, pääkirjoitustoimittaja tuli tuohon, että "Soinistahan ei sitten perskuta tule presidenttiä, kun hän sen ½ vuotta ennen vaaleja sanoo"..

Tässähän voi käydä ihan mitä vain ja esim. joku joutua kärkiehdokkaista vaikkapa "liikenne onnettomuuteen tms.". Pakka voi mennä täysin sekaisin pienellä "perhosreaktiolla", kun pieni siiven värähdys Atlantin tuollapuolen aikaansaa Suomessa maanjäristyksen.. Mene ja tiedä, mutta tässä vaiheessa on kaikki ja aivan kaikki, vielä täysin avointa!

Uutinen tuossa gallupkyselyssä ei ollut se, että Sauli Niinistö (kok), sai 60% kannatuksen, vaan se, että perussuomalaisten Timo Soini oli kakkonen! Se oli uutinen ja varmasti kaikille yllätys, että Soini peittosi SDP:n Eero Heinäluomankin, kun demarit ovat jo pitkään olleet presidenttipuolue (1982 Mauno Koiviston aloittaessa).

Turhia spekulointeja on se, kuka ja ketkä ovat vastakkain "toisella kierroksella", oleellisinta lienee se "ketkä sinne pääsevät". Uskon jo nyt, että Timo Soini on se henkilö, joka me nähdään presidentinvaalien toisella kierroksella.

Totta on toki se, niin kuin HS kirjoittaa, että "Soinilla on laaja vastustus", muttta elämä on sen monesti osoittanut, miten negatio muuttuu positioksi hetkessä! Pelkäämpä viimeaikojen tapahtumien ja niiden aiheuttamien jälkijäristyksien aikaansaaneen sen, että tuo "hetki" on käsillä ja lähempänä, kuin uskommekaan!

Helsingin Sanomat kirjoittaa, että "Timo Soini on lähdössä presidenttikilpaan vain sen tähden, että levittää "soinilaista sanomaa ja pitää kannattajissa yllä tunnelmaa kunnalisvaaleja silmällä pitäen". Olen erimieltä ja uskon, että tällä kertaa Timo Soini ajattelee jotain aivan muuta, kuin "kunnallisvaaleja".

Historia on historiaa ja nyt elämme tässä päivässä ja tässä ajassa!

Ohessa Helsingin Sanomien pääkirjoitus 7.8.2011:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti