Translate

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kaksi oikeusoppinutta "samalla siimalla"..


Kuvassa apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Kuva googlen kuvahausta lainassa.

Kun prosessioikeuden professori Jyrki Virolainen http://jyrki.virolainen.blogspot.com/ aloitti muutama päivä sitten ankaran parjauskampanjan perussuomalaisia ja Jussi Halla-ahoa vastaan, kiihoittuneena Norjan tapahtumista, niin nyt samalle siimalle tuli maamme kakkossyyttäjä Jorma Kalske.
"Apulaisvaltakunnansyyttäjä arvostelee poliitikkoja vihapuheista", otsikoi päivän Helsingin Sanomat ja ohessa koko juttu sellaisenaan:


Mihin unohtui syyttäjän objektiivisuusvaatimus, sekä se vielä, kun Jussi Halla-ahon case on KKO:n käsittelyssä (valituslupa myönnetty), niin selvää lienee se, että syyttäjän pitäisi ehdottomasti pitäytyä kaikenmoisista *lausunnoistaan*, jotka saattavat vaarantaa jutun käsittelyn. Tästä enään puuttuu se, että KKO:n presidentti Pauliine Koskelo ryhtyisi jakelemaan samanmielisiä kannanottoja ja "ohjeistamaan poliitikkoja työssänsä"?

Hyvä ap.valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Minä en ole milloinkaan yrittänyt "kiihottaa kansanryhmää", vaan olen yrittänyt epätoivoisesti kiihoittaa koko kansaa, joten voisitko nostaa syytteen - minua vastaan?

Kun tuossa HS:n kirjoituksessa viittasit, että tälläisistä puheista on viime vuosina tuomittu vain sakkoja, vaikka maksimirangaistus olisi kaksikin vuotta vankeutta, niin olisin mielelläni valmis tuon "kaksikin vuotta istumaan vielä vankilassa, jos vain siten saisin itselleni oikeutta". Tätähän olen yrittänyt 27 vuotta!

Ymmärtänet, varmasti tämän "poleemisen puheenvuoroni". Erotuksena se, että minä todella tarkoitan sitä mitä sanoin.

Lapsena koin jo sen, että meitä oppilaita koulussa "kiihotettiin kansanryhmää vastaan", kun oppikirjassa oli kuva mustasta miehestä ja teksti alla: "tässä on neekeri".

Arvoisa ap.valtakunnansyyttäjä kysyn, että "kiihoituitko sinä kollegasi prof Jyrki Virolaisen vihapuheista", joita hän levittää yhtä puoluetta vastaan blogissaan. Samalla haluan kysyä, että montako kansanedustajaa ja ministeriä on eduskunnassa jotka on rikoksesta tuomittu?
Allaolevassa kuvassa kaikki sovussa: Jeesus, Muhammed, Piru ja Shiva.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti