Translate

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Hyvä tuomari and mediatribuuni Risto Uimonen / JSN.



Arvoisa herra Uimonen. Olette nyt ottaneet kanteluista Anneli Auerin "rikosepäilyt" ja niiden uutisoinnin tutkittavaksenne, joissa joukko epämääräisiä *kantelijoita* on sitä mieltä, etteivät ne täytä journalistisia ohjeita.

Kantelut koskevat Uuden Suomen artikkelin mukaan Helsingin Sanomia, Yleä, Iltalehteä ja Satakunnan Kansaa. Ette ole kysyneet asianosaisilta lupaa kanteluiden tutkittavaksi ottamiselle? Miksi ette?

Asia on varmasti yhteiskunnallisesti tärkeä, kuten olitte todenneet, mutta mielestäni, kun asiassa on esiintynyt jo televisiota (A-talk) myöden valtakunnan syyttäjäkin ja muutoinkin asia on saanut mittavaa julkisuutta esim. prof Jyrki Virolaisen blogikeskustelu: http://jyrkivirolainen.blogspot.com/ , sekä useat alan johtavat juristit ovat ottaneet tapaukseen kantaa, niin mikä tekee Teidät ja JSN:n asian vireillä ollessa rikostutkinta ym. ottamaan keskeneräiseen oikeustapaukseen kantaa. Te ette edusta tuomioistuinvaltaa, ette ole mikään "ylituomari", että kylmiltään voitte heitellä keskeneräiseen rikosasiaan toimistonne mielipiteitä "äänestyksellä tai yksimielisinä"..

Tahdonkin kysyä, että kun nyt jopa presidenttiehdokkaan Paavo Lipposen ja Aamulehden väliseen kirjoitteluun- ja anteeksipyyntöjupakkaankin halunnette hansikkaanne väliin heittää, niin milloin olisitte valmis ottamaan kantaa näihin kahteen blogiinijoiden kävijämäärä lähentelee 200.000..

Oheistan tähän lopuksi Uuden Suomen artikkelin aiheesta, joka toimittaja Miia Turusen kynästä:



Hyvä Risto, olisin kovin tyytyväinen jos vain vaivautuisit vastaamaan ja julkisesti, kuten Neuvostoliittonne tekee!

 
Tähän lopuksi pitkän itkun jälkeen annan "ylen":



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti