Translate

perjantai 28. lokakuuta 2011

Hän on oikea tuomari Nurmio, joka "kysyy vastauksilla ja vastaa kysymyksillä".


Kun taannoin arvostelin arvostamaani oik.prof Jyrki Virolaista erään hänen kollegansa blogissa siitä, kun herra Virolainen ei kykene asialliseen väittelyyn, vaan alkaa surutta sensuroimaan keskustelijan kirjoituksia, niin herr Virolainen vetäisi "herneen nenuun" siitäkin, ettei hänen kolleega toiminut niin, kuin Virolaisen etiketti määrää eli sensuroinut sitä ja olla julkaisematta?

Tästäkös Jyrki suivaantui niin, että meni ja laittoi e-mailia kaverilleen ja taisi soittaakin perään en tiedä, mutta sen tiedän, että meni kollegansa "isään asti", eli aika syvälle!

Jyrki lähti hermot polttaneena Lappiin ryyppäämään ja sieltäkäsin sitten kännissä laitteli niitä herr Virolaisen mielipiteitä omaan blogiinsa. Se mitä Lapissa tapahtui, ei tiedä erkkikään!

Tämä on osin pieni "vittuilukirjoitus" ja sen tunnustan heti. Mutta minua ei oikein jaksa miellyttää se, että kun jääpi asiallisessa väittelyssä alakynteen, niin ryhdytään sensuroimaan ja perään nimittelemään "ex.linnankundiksi", vaikka sitähän minä olen. Se ei nyt vain ole sopivaa sanoa kadulla, että "hei neekeri, heitä rööki". Siinä voi äkkiä heilahtaa..

Prosessioikeuden professori Jyrki Virolainen, jota arvostan hänen asiantuntemuksensa perusteella korkealle ja useasti hän on mielipiteissään oikeassakin, niin kehaisi erään arvostelukirjoituksensa jälkeen, että "hänen blogissaan on 3000 - 4000 kävijää ollut jonkinaikaa päivittäin"..

Niin, olisikohan mitään vaikutusta sillä, että herr Virolaisen arvotelukirjoitusta oli julkaistu aina TV-uutisiin saakka, joten tuo "uutiskynnys ja sen rikkoutuminen", toi todennäköisesti 2-3 tuhatta lisäkävijää?

Kun itselläni on kaksi blogia, jotka eivät ole keskusteluforumeita, kuten Virolaisen ja Kemppisen, niin voinen heittää takaisin, että blogejani on jo kesästä asti lukenut 1000-1500 päivittäin ja viimeisen 2 kuukauden jaksona on kävijöitä säännöllisesti ollut 1500-2000 per/vrk ja nyt kulunut kuukausi n. 2000-2500/vrk. Monena päivänä on mennyt 3000 kävijän raja rikki, kuten eilen jolloin kävijöitä oli seuraavasti: http://erkkikalevilaakso.blogspot.com/ 1727 ja http://laaksoek.blogspot.com/ kävijöitä oli 1707. Yhteensä siis 3433. Ei paskemmin tälläiseltä ex.linnankundilta!

Olen sangen tyytyväinen, sillä nämä blogit eivät ole olleet "TV-uutisissa".

Lopuksi huumorilla: "Jyrki..Jyrki älä tyrki, Jyrki tee joskus miehen työ. Jyrki älä sanojasi syö"..

Jatkuu***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti