Translate

maanantai 31. lokakuuta 2011

Seitkytluvun jäänteillä ei tätä maata uudisteta ja eheytetä.


Tämä ensimmäinen Paavo, halusi Euroopan Presidentiksi ja kättelee vaikka "kiinan keisaria", jos niikseen tulee..

Nyt näyttää siltä, että keskusta haluaa taas tehdä itsestänsä todella naurettavan populimsmiälämölö- puolueen sillä, "kekkoinen on taas revitty haudasta esiin" ja näinhän tehtii EU-parlamenttivaaleissakin, jossa haettiin ihan "urhoutta eurooppaan". Kuka perkele enään jaksaa ottaa näitä luunsyöjiä vakavissaan ja luulen tietäväni, että 95% kansalaisista ei halua kekkosen oppipoika Väyrystä tsuhnuroimaan, vaan ELÄKKEELLE!

Entäpä Paavo "Ylisuuri" Lipponen? Mitä hän sai aikaan pääministerinä 2000 luvun alussa ja pääministeriaikana esim. eurooppapolitiikassa?

Vetäisempä tähän ihan raskalaisin viivoin:

- EU:n ruokavirasto menetettiin italialle, vaikka suomella oli 13 jäsenmaan tuki. Miksi?

- Suomi ja suomalaismepit vastustivat EU:n tulevaisuuskonventissa uutta perussopimusta 2002, vaikka ko. perusoikeuskirjan "isä" oli itse Paavo Lipponen. Miksi?

- 2002 Paavo kävi joulukuussa Whashingtonissa ja tapaaminen G.W. Bushin kanssa sujui niin hyvin, että Paavo tokaisi puolueväelle kotiintultuaan, että oli sanonut Bushille "Suomi on number one"? Missä siis Suomi on ykkönen? Koplaamisessako?

Taas  kysyn, kun pres. Tarja Halonen oli kutsuttuna epäviralliselle valtiovierailulle USA:n 16.4.2002, niin miksi samana päivänä EU:n oikeusasiamies jätti eronpyyntökirjeensä EU-parlamentin pääsihteerille! Mikä osuus tässä projektissa oli paavolla?

Tuossa edellä nyt muutamia epäkohtia, jotka mielestäni jo lähihistorian valossa ja nyt viimeistään, kun ollaan valitsemassa sitä "maan isää" ja *arvojohtajaa*, niin viimeistään nyt olisi munattu eu-politiikkammekin selvitettävä juurtajaksain..

Tähän palettiin ei taasen samaan sukupuoleen orientoituneella Pekka Haavistolla ole mitään annettavaa, kuin se, että on viherpipeltäjien täytteenä ja voi sitten toisella kierroksella "myydä" äänensä vaikkapa Saulin taakse.

Eva piutpaut (RKP), lähtee varmasti pedofiilijahtiin karjalaan, pietariin tai johonkin baltianmaista, kuten teki vuoden 2000 vaalienalla!

Uskallan jo nyt sanoa vahvan epäilykseni siittä, että "Jytky Timosta" tulee seuraava pääministeri ja..

Hän on tämän maan seuraava presidentti!

Koska vaalit pidetään, nimittäin *eduskuntavaalit*..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti