Translate

lauantai 19. marraskuuta 2011

Euroopan presidenttiehdolla ollut sanoo, että haluan sittenkin Suomen presidentiksi, sillä..

"Demokratiaa väheksytään ja vähemmistöihin käydään kiinni".. Nämä näyttäisi olevan Paavo Lipposen teesit, kun katsoin Ykkösaamun tänään: http://areena.yle.fi/video/132169399364!

 


"Iso Paavo" on joutunut jostain kumman syystä nöyrtymään, sillä nyt hän suorastaan kehuu ja ellei "kehu", niin puolustaa perussuomalaisia? Häh! Kyllä, totta se on..

Paavo kertoi, että hän on peräti puolustanut perussuomalaisia Euroopassa. Tätä ei usko, erkkikään..

Paavo kertoi, että hänellä on "paljon kavereita" perussuomalaisten riveissä". Huh, että tämäkin vielä!

Paavo kertoi, että "jopa eduskunnassa halveksutaan demokratiaa". Nam! Tässä asiassa erkki on täysin samaa mieltä, mutta Paavo ei näille asioille tee mitään, oli presidentti tai ei. Paavoa huolestuttaa nyt ainostaan se, ettei kannatus olekaan lähtenyt "lentoon", vaan on samassa kuin Timo Soinin 8 %. Paavo sorry, mutta Joulukuun gallupmitoissa on se ero, että Timo on lähtenyt nousuun ja Sinä et.

Tämä toinen "Paavo", eli Väyrysen Pate, yrittää vimmalla ihan ite laatia perustuslakiakin uusiksi, jos hänet valitaan. Tähän puuttui asiallisesti ja hyvin emeritusprofessori Antero Jyränki menneellä viikolla ja totesi, että "se on pääministeri, joka edustaa suomea Europpa neuvoston kokouksissa ja eurooppapolitiikassa. Näin olisi pitänyt jo olla 1995 alkaen, mutta presidenti Ahtisaari ja Halonen ottivat ja omaksuivat jostain syystä, "omat linjat"?

Antero Jyränki oli muuten jo presidentti Urho Kekkosen erityisavustaja, joten kyllä mies tietää, mistä puhuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti