Translate

torstai 29. maaliskuuta 2012

Oikeuden Matti Nykänen..


Kun tänään otin oikeudenkäynnin välitauolla kuvan (päätöstä odotellessa), niin Turkulainen "huipputuristi" sai  raivarin..

Hän ei esiintynyt oikeudenkäynnissä huppupäässä ja muutoinkin oli rempseän avoin. Rupes rähjäämään siitä, että julkisessa tilassa häntä kuvataan? Hei, et ollut kuvauksen kohde, vaan *lähihoitaja* Riitta Hietala vieressäsi oli kuvauksen kohde. Se, että osuit nyt kameran linssiin, johtui tuo siittä, että istuitte niin "lähekkäin". Uhosit, että "haastat oikeuteen mikäli kuvaa käytän"? Siitä vain!

Jatkan aiheesta huomenna:


(Päivitys 30.3.12):


Lyhyesti seuraava: Tuomari ei ollut mielestään esteellinen. Tuomari ei nähnyt mitään asiayhteyttä minun pahoinpitelyllä 14.7.11 ja kotirauhamme häiritsemisen välillä 17.9.11. Tuomari halusi asian päätökseen, kuten jo aiemmassa kirjoituksessa ymmärsin. En tästä tämän enempiä, kun pöytäkirjat valmistuvat, niin laitan ne tänne..


Jatkuu***


(Päivitys 9.4.12): Palautin myös tämän jutun ja täydennän sitä hieman:


Ennen käräjäoikeuden käsittelyä, odotushuoneeseen marssi kaksi poliisia jotka toivat minulle sakon tiedoksi. Ihmetystä herätti se, että miksei tuota sakontiedoksisaantia olisi voinut toimittaa Jorma Mäkiranta, joka istui tuolloin oikeutta (haastemiehen rootelissaan)?


No, sitten välitauolla, kun odottelimme päätöstä, josta jutun kuvakin oli otettu, paikalle saapui rikoskomisario Juha Järvelin, jolla tuntui olevan "paljon jutusteltavaa" haastemiehen virkahuonekopissa!?


Varsinainen virkavaatenäytös...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti