Translate

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kun tykillä lähdettiin ampumaan hyttystä, joka kohta 3 vuotta on hakenut "lainsuojaa ja oikeusvarmuutta" blogistina!


Tuomari istui oikeutta kansliassa jo 26 ja ellei peräti 25 päivä maaliskuuta 2012! Tuon tiedon varassa asia- ja asiakirjat- asianosaisineen on minulle kyllä jo oikeusvarmuusnäkökohdat huomioiden julkisia.

Jos "todistajan uhkailua" on se, että yhden ainoan kerran soitin ja "pyysin pysymään totuudessa", niin olkoon sitten!?

Kuulustelukutsun ohessa alla, on KKO ennakkoratkaisu ns. prejuridikaattipäätös KKO:2009:3 "yksityiselämän suojaa ja sananvapautta, kunnianloukkausta ja salassapitorikosta koskevassa asiassa". Tuo on yksi kolmesta ennakkopäätöksestä, jonka KKO on antanut ns. "salassapitorikosasiassa".

Miten sattuikaan, että se sopii erkille kuin "nyrkki silmään". Se selviää Teille lukijat kun käytte blogistani lukemassa tunnisteen alta: "lehdet 1988-2001"..

(Päivitys 10.4.12): Annoin asiassa tutkijalle lausuntoni e-mailitse eilen 9 pnä. Tämä siksi, että täällä on tapana suorittaa esitutkinta sähköpostilla ja asiassa minulla ei ole mitään lausuttavaa, kun nuo kaikki 3 syyte(tutkinta)kohtaa kiistin. Kohta 2) käsiteltiin oikeudessa jo 29.3 ja vastasin siltä osin. Löytyy oikeuden pöytäkirjasta (nauhoitteista).

1/3 kohdissa on taas kysymys siittä, että "milloin on asia materialisoikeudellisesti käynyt oikeudessa"? Oma tulkintani on se, että silloin, kun käräjätuomari asiaa ensikerran käsitteli, eli (repi kaksi juttua auki ja erikseen käsiteltäväksi) kansliamenettelyssä, (kansliapäätös). Se ei ole täysin tarkkaan selvinnyt, oliko se 25 vai 26 maaliskuuta, mutta sen tietävät asianajaja Sami Puusaari tre, syyttäjä Riina Sakala ja käräjätuomari, jonka nimen jätän erikseen mainitsematta. Löytyy blogista ja haasteesta..









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti