Translate

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Vain vähän ja ihan pimeesti?








Kuvassa oikealla Heidi Hautala, joka on virassaan toiminut "moitteettomasti", kuten kollega Tuija Brax YLE:n A-Studiossa tänään toitotti ja kun kyseessä on niin "vähäinen rike", n. 30 euron maksamattomat verot? Hei haloo! Sillä kun ei mielestäni nyt ole perskules sentäs mitään merkitystä, paljonko valtio hävisi tai menetti, vaan sillä, että Heidi "Hades" Hautala meni ja maksoi 650 tai 1000 euroa hämärämiehelle eikä pyytänyt, saati vaatinut kuittia ja valvonut (työnantajan ominaisuudessa, että verottaja saa omansa).

Kuvassa ihan vähäsen pienellä on Jacob Söderman, joka on niin myös toiminut virassaan ihan "moitteettomasti" ja niinkin moitteettomasti, että joutui jäämään ihan itse "eläkkeelle" ennenaikaisesti EU:n oikeusasiamiehen virastaan. Ei hänkään ole syyllistynyt virassaan mihinkään vakavaan, kuten esim. koko oikeusjärjestelmämme raiskaamiseen yhden miehen osalta, joka on hänen poikansa! Jakke ei koskaan ole "maksanut pimeesti". Hän on maksanut ihan suoraan..

Kumpikin on tietty puhtaita pulmusia ja heitä yhdistää hengenheimolaisuus "suomalaiseen avoimuuteen", josta Heidi on saanut juuri nyt omansa. Jakke odottaa vuoroaan, vaikkakin näitä blogeja on käynyt "vakoilemassa" kohta miten 5 miljoonaa suomalaista ja paljon rajojemme ulkopuolelta. Tuota "avoimuutta vei ja ajoi EU:ssa 1995 - 2001 Jacob Söderman, Heidi Hautala EU:n parlamentaarikkona kannatti Jakken pyrkimyksiä ja sai siitä itsekin taputuksia ja kiitoksia Jakkelta". Entäpä nyt? Kuka vielä jaksaa muistaa meidän supernarsistejamme ja heidän saavutuksiaan eurooppapolitiikassa.

Ben Zysse kävi eilen kuumana eduskunnassa ja haukkui kaikki ihmisoikeusproffat alimpaan "sinne". Ben oli sitä mieltä, että "mitä hittiä poliisi nyt tarvitsee kaikenmaailman lakeja ja lupia esim. kotietsintään tai muiden pakkokeinovalikoimiensa toteuttamiseen"?

Ben ei nyt enään ilmeisesti jaksa muistaa kun 1930 - 1940 luvuilla ei juurikaan "noiden lupien ja lakien perään huudeltu", vaam poliisi sai toimia virassaan juuri nyt Benin "huutamalla tavalla"!

Ben ei muistanut sitäkään, että nuo "väärät profeetat", eli perus- ja ihmisoikeuksiin erikoistuneet asiantuntijat eduskunnassa antavat lausuntojaan lakiesityksiin ja perustuslakivaliokunnalle juuri sen vuoksi, ettei esim. "historiallinen kehitys varkain pääsisi hivuttaen pesiytymään meidän suomalaisten lakeihin ja järjestelmiimme"! Tästä olemma saaneet aiemmin kovaa ja karvaasti huomata Natsi Saksassa ja vielä Jugoslavian kriisissä lähellä 2000 lukua!!

Ben hyvä, ymmärrän tuskasi ja pelkosi, mutta muista se, että olet vähemmistön edustaja ja aina juutalainen. Toivottavasti et rotusi viimeinen?

(Päivitys 22.3.13): Oleellisin pointti tässä farssissa on mielestäni se, että a) luottamus on mennyt ja b) onko kehitysministeri Hautala ja ylipäätään ministeriasemassa oleva henkilö b/1 "ministeri 24/7" vai b/2 "8/24/7. On saivartelua sanoa, ettei ko. moka tapahtunut "virassa"? Korkea valtion virkamies tai poliitikko/ministeri on sitä itseään tasan 24/7/365!

Heitetäänpä tähän spekulaatio siitä, että ministeri Heidi Hautala olisi pettänyt miestään ja siitä olisi varmuuden vakuudeksi vaikkapa videonauhaa tms. Olisiko hän siis "pettänyt miestään ministerinä, vai aviopuolisona tai avopuolisona"? Mielestäni molempia!

Jos hän olisi vapaallansa ja viikonloppuna tehnyt pankkikortti tms. luottokortti huijauksen, niin olisiko hän tehnyt sen "yksityihenkilö Heidi Hautalana, vai ministerinä"? Luulen, että jälkimmäinen painaa vaa-assa!

Ilkka Kanerva joutui poistumaan ministerin tehtävistään muutama vuosi sitten, vain muutaman (tekstiviestin tähden) ja ymmärtääkseni nekin oli "puutarhan hoidollisia ja kohdistui täysi-ikäiseen Suomen kansalaiseen, joka ei edes ollut holhouksen alainen)!!



(Päivitys 19.4.2013):

Kun tasan kuukausi sitten edellä hieman "pudottelin Beniä maanpinnalle" arvostelussaan valtiosääntöoppineitamme ja perus- ja ihmisoikeusasiantuntijoitamme, niin tänään Helsingin Sanomatkin oli aiheeseen pureutunut kuukauden viiveellä tosin?

Helsingin Sanomat ovat nyt "huolestuneet eduskunnan arvovallasta", kun Benin meuhkaamiseen itseni lisäksi on kiinnittänyt spesifin huomionsa mm. professorit Virolainen: http://jyrkivirolainen.blogspot.com/ sekä Martin Scheinin, jonka "perustuslakiblogi" löytyy parhaiten googlettamalla. Scheinin vastasi Benin asiattomaan kritiikkiin kirjoituksellaan "profeetoista ja professoreista" 13.4.13 ja Virolainen 24.3.13 kirjoituksellaan: "712 Kuuleeko perustuslakivaliokunta vääriä profeettoja".

HS juttu alla:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti