Translate

perjantai 14. helmikuuta 2014

Suomen uutistoiminnan syväkuppa, kestotippuri tai (vieläkin) vakavampaa?

Jari Sarasvuo on 5 sentin mediajulkkis ja tosi saatana itseriittoinen narsisti! Kuka siinä Vitun "Lilo" haastattelussa oli eniten äänessä kun tää perkeleen pelle, joka kehtaa sanoa vielä murhassa avustaneelle "lihamestarille", et "hyi, hyi oot menny ja tehnyt tuhmia"! Nyt jokainen viimeistään oksennuksen kanssa konkreettisesti sai huomata, missä alennustilassa maamme mediateollisuus makaa. Tollasta paskaa kyllä esitetään, mutta sitten ku olis perkele tosi asiaa, niin kustaan ja paskotaan housuun saatana!!

 Aina silloin tällöin on jossakin mediassa ollut juttua, esim. "Jussin blogia jaettu 20.000 kertaa", tai "Marjon ilkeä äiti sivua facebookissa peukutettu 5.000 kertaa" ym. ym.

En ole oikein ymmärtänyt, mistä tuossa hypetyksessä on kysymys, mutta sen olen hyvin, hyvin pitkään tiennyt, että "erkki jaakonpoika Laakso" yritetään vaieta hengiltä!

(Päivitys 10.2.14 lopussa)!

Tässä näille onnettomille hypetysapinoille faktaa: Laakson blogeja on jaettu 1,107,462 henkilön kanssa:


 Kuvassa Seiskan eronnut pitkäaikainen päätoimittaja Marko Petäjäjärvi, joka palveli lehteä sen perustamisesta alkaen 22 vuotta.

(Päivitys 10.2.14): "Seiskan päätoimittaja Marko Petäjäjärvi irtisanoutui tehtävästään".

Nuin otsikoi Iltalehti tänään. Tiedon oli vahvistanut toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä. Lyhyt juttu lehdessä:

"Petäjäjärvi oli perustamassa lehteä ja ehti työskennellä Seiskassa 22 vuotta. Aalto-Setälän STT:lle toimittamasta viestistä ei käy ilmi Petäjäjärven irtisanoutumisen syytä.

Seiskan vastaavana päätoimittajana jatkaa Eeva-Helena Jokitaipale, joka toimii myös Allerin julkaisujohtajana. Seiskalle ei nimitetä uutta päätoimittajaa, vaan päätoimittajan ja vastaavan päätoimittajan tehtävät yhdistetään. STT ei tavoittanut maanantaina Petäjäjärveä kommentoimaan asiaa".

Edesmennyt Erkki Wessman kuvassa, oli maamme aikakausilehtien pitkäaikainen toimittaja ja (parhaimmistoa). Hän teki Seiskallekin freelancerina juttuja, mutta aina ei Seiska niitä julkaissut, kuten allekirjoittaneelle kävi v. 1992.

Seitsemän päivää lehdestä toimittaja otti yhteyttä ja minut kuvattiin ja haastateltiin Lahden Rautatieasemalla kesällä -92. Juttuun oli kuulemma saatu "valtuudet" ihan kustantajalta saakka Tanskasta! Se oli "kova juttu", paitsi että Wessan teki 2 viikkoa turhaa työtä, kun Seiska täällä Suomen päässä kieltäytyi painamasta juttua lehteen? Se joku, siis kiilasi väliin..

Vuosien saatossa olimme muutamaan eri otteeseen Erkki Wessmanin kanssa puheyhteyksissä ja häntä suunnattomasti suututti se, että Seiska veti häneltä "maton alta" ja jätti vielä palkkiotkin valmiista jutusta maksamatta? Minua taas harmitti ehkä vieläkin enemmän se, että juttua ei tullut ja todennäköisesti poliittisen painostuksen tähden! Tuolloin päätoimittajana tai apupäätoimittajana oli joku hiton "Toivonen tms." joka sanoi vain, "et, kyllähän tässä tiettyä tärinää on, mut me ollaan päätetty, et me ei juttua julkaista".. Minkäs teit? Edes palkkiota en pyytänyt, saati vaatinut markkaakaan. Hyllylle heitettiin?

Näin mamme juoru/aikakausilehtimarkkinoilla silloin ja vieläkin vallalla on samat "nuolentatavat/nuolijat"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti