Translate

lauantai 31. toukokuuta 2014

Eduskunta contra korkein oikeus (KKO:2014:35)

Korkein oikeus jätti äänestyspäätöksellä "lepäämään" isyyden vahvistamista koskeneen lainvoiman saaneen tuomion purkua koskevan hakemuksen dnro H2011/147.

Korkein oikeus katsoi, että "eduskunnassa käsittelyssä oleva isyyslain uudistus oli kesken ja että nyt ensisijainen ratkaisukeino isyysasioissa on eduskunnan käsissä"! Korkein oikeus jätti purkuhakemuksen käsittelyn lepäämään. kunnes lainsäädäntöhanke eduskunnassa on ratkennut. Vrt. KKO:2003:107.

Enään ei siis tarvitse ihmetellä sitä, että miksi keväällä  oli niin paljon "sutinaa" ja sähköpostiliikennettä korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelon ja muutamien kansanedustajien välillä.

Keskustelin eilen avustajani kanssa ja päädyimme siihen, että kesälomien jälkeen ajamme minunkin asian korkeimpaan oikeuteen uudelleen sisään. Aiemmat proseduurit löytyvät tunnisteen "Jesus-syndrooma" alta. 

(Päivitys 06.06.14): Avustaja miettii, eli tässä kaikki tälläkertaa! Mikään ei siis ole erkin kannalta varmaa? Elämä heittelee ja suhdanteet vaihtelee. Asianajaja Jari Kattelus heitti hanskat tiskiin ja tämä päivitys 13,56! Kaksi vuotta oli asiakirjat kaikkineen ja sit sanotaan, et ei rohkeus riitä! Sillä lailla.


Tässä KKO:n ennakkopäätös:








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti