Translate

perjantai 9. tammikuuta 2015

Karlsson HS 9.1.2015



Ranskan viimepäivien tapahtumat ovat ikävä muistutus pahuuden valtapyrkimksistä länsimaita, avointa demokratiaa ja vapautta vastaan. Isku sinänsä ei mielestäni ollut kohdistettu sananvapautta vastaan, vaan kaikkia niitä sivistyksen arvoja kohtaan, joista sananvapaus on yksi ja suurin hyve!

Täällä lintukodossa on heti tv-studioihin kannettu kaikki dosentit ja sisäministeri, Supon Portaankorvineen toitottaa, ettei meillä ole syytä huoleen. Pääministeri Stubb:kin oli heti "henkeen ja vereen" sananvapauden esitaistelija ja mies? Siis, hetkinen?? Mitähän Stubukka on meillä tai euroopassa ylipäätään aiemmin tehnyt tai puolestapuhunut sananvapauden eteen?

Ääriaineksista meillä kotopohjolassa ei todellakaan ole konkreettista huolta ja jos on muutama vääristyneen uskontokäsityksensäparissa painiskeleva islamisti, niin he ovat aikapäiviä sitten poistuneet maasta taistelemaan sinne jonnekin (omien allahiensa) puolesta, joita tämä Isis lienee olevan. Todellisen uhan nyt ja lähitulevaisuudessa Suomessa muodostavat ne tuhannet loppuun poltetut ja väsyneet kansalaiset, jotka ei saa omalta oikeuskoneistolta ja yhteiskunnalta suojaa erilaisia omakohtaisia laittomuuksia kohtaan, joita ovat kokeneet. Jotkut jopa useita vuosikymmeniä ja tällä en todellakaan tarkoita mitään "ammattivalittajien" joukkoa, joiksi esim. presidentti Tarja Halonen heitä eräässä ihmisoikeusforumissa nimitti.

Poliisi joutuu kamppailemaan alati niukenettujen resurssien parissa ja kansalaisten ei enään juurikaan, kuin törkeimmistä omaisuusrikos- tai väkivaltatapauksissa kannata jättää rikosilmoitusta, sillä se ei johda edes tutkintaan. Näin kävi itsellenikin kun yritin saada poliisia tutkimaan sananvapausrikosasiaa, eli sitä miksi Google Finland Oy oli asettanut kahteen blogiini palvelunestot päälle, että blogilaskurini lakkasi toimimasta 2 viikkoa blogin perustamisen jälkeen 2009 ja 2010. Sitten itse hokasin, että parilla läppärillä satunnaisesti blogisyötteitä naputellessani sain tuohon laskuriin ikään kuin "virtaa" ja luvut liikkuivat sen mukaan - mitä milloinkin on kävijöitä ja viitsii naputella. Nyt siis jo alun 13 miljoonaa olen kostoksi itse päivitellyt runsaassa 3 vuodessa!

Tämä ei Suomi-nimisessä banaanivaltiossa ole siis (sananvapausrikos), että yhdeltä yhteiskunnan heikoimmalta estetään palvelu, joka on ja toimii kaikilla muilla kansalaisilla ja ylipäätään on Googlen ylpeyden aihe (esteetön tiedonvälitys). Pääministeri on herännyt kesken talviunien kuin jokin veikauhuinen Karhu ja aloittanut sananvapauden puolustamisen aivan väärästä päästä. Sitä on puolustettava jo ennen kuin "räjähtää", muuten ei jäljelle jää mitään puolustettavaakaan..

Entäpä oikeuslaitos? Jännityksellä odotamme yhden kiusatun ja loppuunjahdatun kohtalon ratkeamista, kun Vaasan hovioikeus antaa lähipäivinä tuomionsa aviopuolisonsa murhasta syytettyä vastaan. Toivottavaa olisi, että nyt tälläkertaa tuomarit olisivat edes jutun lopputuloksen perustelunsa kirjoittaneet niin hyvin, että maanviljelijä Perälän Matti Juankoskeltakin sen ymmärtäisi, oli sitten ratkaisu ja tuomio vapauttava tahi langettava!

Tänäpäivänä käräjäoikeuksissa luetaan pikatuomioita kuin kenttäoikeuksissa 1944, joissa jutun lopputuloksen vahvistaa raha ja yhteiskunnallinen asema tai "vääränmuotoinen nenä"! Hovioikeuteen ei pääse valittamaan, kuin syyttäjät tai törkeimpien rikosten kyseessä ollen. Korkein oikeus on hallitsevien hyväsukuisten ja juristeriassa suosittujen lepopaikka, jossa on hyvä odottaa leppoisasti eläkeikää ja remuta arkistokaapissa pikkupäissään, sillä sieltä eivät dinosaurukset päivänvaloa nää ja kaikki on maassa hyvin.. hys..hys.

Jatkan morsettamista ja toivon, että joskus joku tämänkin "hätäsignaalin ja avunpyyntöni" kuulisi..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti