Translate

maanantai 26. tammikuuta 2015

Valtakunnansyyttäjillä on liian pienet vehkeet..Huh! Anteeksi vieheet!!


Iltalehti julkaisi menneellä viikolla oheisen jutun, jossa ap. valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske ilmoitti odotetusti, ettei se tutki professori Erkki Aurejärven muistelmakirjassa olevia väitteitä useista tuomareiden virkarikoksista ym. ja jossa oli kovin sanoin arvosteltu kahta oikeuskansleria. Ihmeelliseksi asian tekee se, ettei siinä arvosteltu lainkaan oikeusasiamiehiä, joista mm. Jacob setä oli saapunt peräti kirjan "Kovaa peliä" julkistamistilaisuuteen ja piti oman puheensa siellä verestellen niin seksikästä "Juhantalo -casea 1993".

No, onhan se ymmärrettävää, että jos "yleistä etua" ryhdyttäisiin ajamaan enemmän kuin yksityistä etua tässä maassa, niin kohta sitä olis kaikenmaailman "pikkuerkitkin" vastaamassa raastuvassa ja juoksentelemassa pitkin Suomenlinnan avovankilaa "aamulenkillä" ja odottelis aamuteetä peltimuki kourassa..


Täältä pääsee Ekin kirjan julkistamistilaisuuteen: player.mashpedia.com/player.php?q=j9peRbp7vI8 Täältä löydät blogiin: http://erkkiaurejarvi.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti