Translate

perjantai 28. elokuuta 2015

Miksi SDP pelkää Perussuomalaisia ja Olli Immosta?


Viimeaikaiset kannanotot sosialistidemokraateilta ja Antti Rinteeltä, kuin myös Erkki Tuomiojan ylimieliset "heitot" medialle ja muun puolueväen, niin ei voi kuin hämmästellä ja ihmetellä sitä pelon syvyyttä, mikä noissa lausumissa ja ulosannissa ilmenee! Nyt Antti Rinne korkealla rintaäänellä aivan uhosi, "ettei pelkää keskustella rasismista Timo Soinin kanssa".. Siis, mitä? Ei pelkää keskustella Timon kanssa rasismista!

Itselleni jo tuo paljasti oleellisen, että se kuka kaikkein kovimmin huutaa jotain keskustelunavausta ja vieläpä sellaisesta aihepiiristä, josta ainakaan Perussuomalaisia ei voi syyttää, niin se huutaapi, jolla jo valmiiksi on paskat housuissa..












Aadolf Hitler setä nauttii auringonlaskusta ja on juuri nähnyt tulevaisuuteen ja nauraa Suomen Suurelle pojalle Jacobille, kun Jacke ei osannut tehdä viisaasti ja ampua itseään! 

SE, mitä Demokraattilehden päätoimittaja alla jutussaan yrittää piilottaa ja lukijoitansa johtaa harhaa, koskee Hitlerin motiiveja ja vihaa juutalaisia kohtaan. Tuo Itävaltalainen taidemaalari oli au-lapsi, jonka kasvatusisä oli juutalainen ja joka hakkasi ja pahoinpiteli, sekä nöyryytti Aatua ihan pienenä poikana.

Jacob Magnus Söderman (s. 190338), on myös juutalainen, joka on ottanut elämäntyökseen yrittää tuhota- ja saada hengiltä minut oman poikansa. Olen siis, jonkinlainen "varttijutku" minäkin. Kun piruuttani googletin "Jacob Södermanin pojat", niin kuvahausta ei tullut kuin "erkkiä itseään"? Tiedän toki, että minulla velipuoliakin on ja parit sisarpuoletkin..

Odotan innolla sitä, kun eduskunta kokoontuu ja SDP käy "taistohon Perussuomalaisia vastaan" ja kirkasotsaiset viisaat miehet, ne herrat "nuhteettomat" ryhtyvät joukolla puolustamaan rasisminvastaista linjaansa, jota itseasiassa ei ole olemassakaan! Keskustelua on yritetty avata monikulttuurisesta suomesta puolueideologiana ja yritetty punnita huonolla menestyksellä niitä etuja ja haittoja, mitä siitä mahdollisesti syntyisi, jos menisimme määrällisesti maahanmuutossa esim Ruotsin malliin..

Nyt on jo nähty, jopa TV-uutisia myöden nämä "sotaa pakenevat pakolaiset", joilla on ipadit - sun muut, merkkivaatteet päällänsä ja hiukset öljytty. He ovat huolissaan lähinnä siitä, että pääsevät korkean elintason maahan, kuten Suomi, jossa sosiaaliturva on kohdillaan ja auttavia, sekä ymmärtäväisiä punavihreitä sosiaalitätejä riittävästi helpottamassa heidän henkilökohtaista (tarveharkintaansa)! On surullista se, että sitten todellinen avuntarvitsija ja kovia kokenut pakolainen jää näiden alinten paskojen tähden vaille apua. Se on vähän kuin rikas ja hyvin toimeentuleva, työssäkäyvä suomalainen olis leipäjonossa..

Otin heti tuoreeltaan Demokraatti.fi -lehden sivuilta tulosteen ja totean sen sisältönsä puolesta, kuin myös itse paperitulosteen laadun puolesta, on koko SDP - lehtineen kelvoton ja menneisyyden "tuote"! Eräs henkilö facebookissa oivallisesti totesi, että Antti Rinteen johdolla, puolueen kannatus alkaa kohta keskioluen prosenttiluvuilla? Niin, Jacob Söderman oli kultaisella seitkytluvulla keskioluen kova vastustaja. (Korjaus 15.9.15): Keskiolut vapautettiin kauppoihin 1969, eli muistini heitti nyt yhden "vuosikymmenen"..

Tässä Demokraatti.fi artikkeliterveiset, vai aivopieru päätoimittajalta:





(Päivitys 28.8, klo. 12.00): Putkosen lista ei ole mikään "musta lista", toisin kuten eduskunnan "musta lista" vuodelta 1991 ja tietosuojavaltuutetunkin laittomaksi toteama, Jacob Södermanin (oikeusasiamies) ylläpitämä, salainen "musta lista". Tuo Putkosen nimilista oli julkisuuteen tarkoitettu ja siis julkinen nimilista ihmisistä, jotka ovat tarkoituksellisesti leimannut ja panetellut Perussuomalaisia. Ei salainen "musta lista"! Tässä  HS:n linkki, joka kannattaa katsoa: www.hs.fi/politiikka/a1440644535770 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti