Translate

maanantai 14. syyskuuta 2015

Pappi vai itse Perkeleen avustaja?



Tässä kuvassa kollega vääntää kättä yhteisen vihollisemme kanssa, tuon "vanhan vitjahousun"..

(Päivitys 15.9.2015): Tässä hieman sivistävää, jotta lukija pystyy hahmottamaan kokonaisuuden: mvlehti.net/2015/09/14/lukija-kuinka-siionistit-hajoittavat-ja-hallitsevat-todellinen-syy-euroopan-pakolaistulvaan/


Arkkipiispamme Kari Mäkinen avautui taas pitkästä aikaa ja nyt ei ollut kyse homojen ja lesbojen oikeudesta "kirkkohäihin", vaan vieläkin vakavammasta asiasta, kuin kotikutoinen "Raamatun raiskaamien". 

Kuten Helsingin Sanomien otsikossakin seisoo 13.9.2015, niin Mäkinen totesi "Kirkon tehtävä ei ole puolustaa Suomen etua". Jutun (alla) oli laatinut toimittaja Anna-Sofia Berner.

En lähde sen syvällisempään artikkelianalyysiin, koska en omaa sellaista älykkyyttä kuin oik.tri, filosofi Jukka Kemppinen ja tämä vaatimaton blogini ei ole luomakunnan Suurimman Filosofin, tuon kaiken Pohtijan- ja Luojan pojan kynästä, vaan ihan tavallisen ja yksinkertaisen Erkin, joka ei puhu edes kahta kieltä, vaan tätä yhtäkin kotimaista vajavaisesti!

Pariin kohtaan rohkenen ottaa kantaa:

Mäkinen lausuu "Jeesus ei ollut suomalainen. Tietoisuus tästä on vahvistunut viime vuosikymmeninä".

- Onko kukaan edes väittänyt, että Jeesus olisi suomalainen. Ei tietääkseni? Jos arkkipiispa on vetänyt herneen nenuun esim. tästä blogistani, niin todettakoon selvennykseksi, että tuo blogin otsikkoteksti ja humoristinen maininta "elävän jumalan poika", on täysin tietoisesti humoristinen heitto ja yhtymäkohtia hakeva, kun kyseessä on kuitenkin blogi, joka kertoo lähihistorian ja nykyhetken vääryyksistä, lavastuksista ja jahtaamisesta (tämän päivän ja hetken julistajasta), joka yrittää puhua suurelle massalle oikeuden ja totuuden nimeen kiusaajistaan!

Kaikki siis tietävät, että Jeesus Nasaretilainen ei todellakaan ollut Suomen kansalainen. Historiallinen Jeesus yli 2000 vuoden takaa jakoi oppiaan aluksi muutamille opetuslapsilleen ja vähäiselle määrälle eri kylissä ja kaupungeissa asuville "ohikulkijoille".. Sitten vasta, kun hänet Pontius Pilatuksen toimesta naulattiin "puupalikalle ja ruoskittiin", vuodatettiin kuiviin hengiltä ristiasennossa, niin vasta tämän jälkeen kymmeniä vuosia ja peräti satojavuosia kestänyt prosessi aikaansain Hänestä "elämänkirjan", jota aloimme Raamatuksi kutsua. Kyllä tämän olisi pitänyt teologin ja sivistyneen arkkipiispan varsin hyvin tietää?

Mäkinen lausuu: "Raamatun mukaan Jeesus syntyi Betlehemissä, Lähi-idässä. Mäkiselle tämä tarkoittaa, ettei hänen johtamansa kirkko, ole erityisen suomalainen".

- Jeesus ei "johtanut kirkkoa". Jeesus ylipäätään kavahti kaikkia instituutioita! Tämä on puhdasta harhauttajan puhetta ja se tunnetaan otsikkokuvasta!

Mäkinen taas lausui: "Kirkko nationalisena instituutiona on historiaa"? 

- Tarkoittiko arkkipiispa, että Evankelisluterilaisen kirkon tulisi erota suomen valtiosta?

- Mitä tähän sanoisi esim. rintamallamme taistelleet ja olleet sadat ja tuhannet sotilaspapit / pastorit, jotka ovat Herran Sanaa vieneet taistelukentille ja valanut uskoa ja rohkeutta tuhansille ja kymmenille tuhansille sotilaillemme 1939 - 1945.

Vielä arkkipiispamme kehtasi sanoa, että "Suomalaisuus ja luterilaisuus kietoutuvat yhä tiiviisti yhteen. Ja nyt kirkon johtaja sanoo, ettei kirkon tehtävä ole puolustaa kansallisia etuja. Eikä edes puolustaa pelkkiä kristittyja"?













Kuvassa arkkipiispa Kari Mäkinen vas. ja ex. arkkipiispa John Vikström (1982-1998)

Alla HS:n juttu alkuperäiskoossa:





Kyllä tähän kauniiseen maahamme pakolaisia mahtuu ja todellisia avuntarvitsijoita, jotka pakenevat sodanjaloista tai muutoin vainottuina. Kohtuus kuitenkin pitää olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti