Translate

lauantai 31. joulukuuta 2016

Hyvät uudetvuodet AA. Hannu Viitanen ja antoisia eläkepäiviä..


Asianajaja Hannu Viitanen irtisanoit toimeksiantosi eilen ja totesit minulle "ettet jaksa enää"?

Minä jaksoin odottaa Sinulta haastetta Lahden käräjäoikeudelle 3 kuukautta ja 3 viikkoa. Olit niin "kiireinen ja välillä lomailit" ja nyt piti valmista tulla "joulun pyhinä"..?

Eilen 30.12 irtisanoit toimeksiannon sähköpostitse ja lupasit palauttaa ja toimituttaa asiakirjat, oikeusapuineen. Jään odottamaan!

Hieman vaan jäin ihmettelemään, että n. 20 minuutin sanelusi oli ylitsepääsemätöntä, että "et jaksanut"..? No, syynsä meillä jokaisella, mutta ehkä sait eläkekassaasi sopivasti tai sitten et..

Ei vain pitäisi lupailla saattamaan asiaa loppuun jos ei kykene alkuakaan pidemmälle? Taas joudun etsimään avustajaa valmiiseen asiaan jossa on oikeuspukin voimassa ja lähes täysimääräisenä n. 80 tuntia.

PS. Tämä blogini oli paripäivää "katkolla", etten pystynyt julkaisemaan mitään ja taas näyttää toimivan. Vähän niin kuin jotkut juristitkin toimivat joskus..

(Päivitys 1.1.2017):

Lopuksi hieman huumoria: https://www.youtube.com/watch?v=H_QhD5IUkD4

(Päivitys 2.1.2016):

Tapasin AA. Hannu Viitasen ensikerran runsas vuosi sitten ja sovimme tapaamisen Seinäjoen rautatieasemalle, kun hänellä oli erään toisen "päämiehen" tapaaminen S.joella. No, alkuun Hannu vakuutteli osaamistaan ja toi esille sen, että hän oli "ajanut jo useita isyysjuttuja". Kysyttäessäni "vastapuolen statuksesta", hän vastasi, et "Jacob Söderman ei merkkaa hänelle yhtään mitään ja sit hän vielä lisäsi, et oli jäämässä eläkkeelle, joten saattoi hyvinkin hoitaa vaikeaksi muodostuneen juttuni, sillä hänen ei tarvitse piitata siitä, mitä tuomarit hänestä ajattelevat"??

Niinpä niin. Menikö noin niinku mallikkaasti ja mistä kumpusi se, että hän monta eri kertaa kertoi olleensa "niin väsynyt".. Uhkaus- ja painostuspuheluitako, sillä "työnmäärästä" tässä minun jutussani hän ei todellakaan päässyt väsymään..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti