Translate

maanantai 2. tammikuuta 2017

Korkein oikeus ratkaisun paikalla



Vastoinkäymiset vain vahvistaa ja periksi ei anneta!


Suomi juhlii nyt 100 vuotista itsenäisyyttään ja Korkein oikeus kuvassa on nyt ratkaisijan paikalla, että saanko minä minulta lapsena varhain "varastetun" itsenäisyyteni takaisin ja siis laillisesti vahvistettua ja selvitettyä Jacob Södermanin isyyden, jota olen yrittänyt saada "maaliin" jo liki 30 vuotta. En rakkaudesta, en rahasta, vaan totuudesta ja oikeudesta selvityttää biologinen isyys!

Alla KKO:lle lähetenyt oikeudenkäyntiavustajan määräämistä koskeva pyyntö ja AA. Hannu Viitasen sähköpostitse lähettämä irtisanoutuminen, sekä KKO:n kirjaamon vahvistus lähetyksestä:




1 kommentti:

  1. Suomessa Korkein "oikeus" on VALTIOPETOKSELLA asetettu "lain" yläpuolelle !

    Pl 118 § ..."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa."

    Jos PL 118 § ( valtiopetoksellisena) saadaan puretuksi on Valtakunnanoikeudessa RUUHKAA oikeusmurhine ja muiden vähäpätöisimpienkin tapausten ratkaisussa :

    Löytyy myös MILJARDIN varkauksia ( kuten "laki 444/2012" ); Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTAA ( He 55/2007 ) ja muuta "pientä"; vaikkapa 90-luvun yrittäjien JOUKKOTUHONTA !

    Toditseet archive.is / kimmoleaks.fi MV-lehti / Paljasteaan totuus / ihmisoikeuskien ja rahan varkaus.

    VastaaPoista