Translate

perjantai 17. helmikuuta 2017

Vastineeni KKO:lle, oikeusneuvoksen esteellisyyttä koskevassa asiassa


Kuvassa Päivi Hirvelä, EIT:n entinen suomalaistuomari ja nykyinen (1.1.2016) Korkeimman oikeuden oikeusneuvos.

Laitoin tänään sähköpostitse KKO:lle valituksen täydennyksen, jota minulta pyydettiin 17.2.2017. Uudistin avustajan määräyspyyntöni, sillä minut on laajalti tyrmätty yksityiseltä sektorilta ja niin muodoin myös jätetty valtion julkisen oikeusavustajan ulkopuolelle!

Eipä tähän enään ole paljoa sanomista, vaan tosi on, että me emme ole tasavertaisia ja yhdenvertaisia Suomen kansalaisia lainedessä ja luulis näillä viheliäisillä ombudsmanneillakin olevan jotain rootelia ja kysyn, missä on tasaarvovaltuutettu?

Nyt hieman paranoijaa:

Tarkoin on ennakoitu juristipiireissä, että kun uusi isyyslaki astui voimaan 1.1.2016, niin samana päivänä oli Korkeimmassa oikeudessa aloittanut uusi oikeusneuvos Päivi Hirvelä, joka juuri Strasbourgista oli "lennätetty Suomeen" sitä tarkoitusta varten, että erkkipoijaan isyyskanne torpataan ja sen torppaamista oli varmennettu jo saattamalla 2013 voimaan uusi laki, että "ylimääräisissä muutoksenhaussa KKO:ssa on käytettävä luvan saanutta avustajaa" ja omaa asiaasi et saa ajaa?

Päivi on/oli ikäänkuin jonkinlainen "varmistelija", sillä eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa hommissa olleena ja jo 2009 EIT:ssä oli torppaamassa yksilövalitustani samassa asiassa, eli se seulottiin Päivi Hirvelän toimesta pois ilmeisen "perusteettomana" jo tuolloin. Nyt 2016 ja 7 vuotta myöhemmin oli taas näkyvissä Hirvelän kädenjälki..

Asiaa on kommentoitu aiemmissa kirjoituksissa, joten kannattaa aloittaa lukeminen aina vanhimmasta päästä:




Näin SE tehtiin:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti