Translate

torstai 23. maaliskuuta 2017

Jatkettu ja päättymätön rikos VKSV:n ylijohdossa on hälyyttävää!



Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen ja hänen mahdolliset virkarikokset ovat nyt suurennuslasin alla!

Keskusrikospoliisi on aloittanut tutkinnan ja Nissinen on jäänyt itse virkavapaalle. KRP on ilmaissut, että valtakunnansyyttäjän toiminta on ollut "jatkuvaa leväperäisyyttä ja huolimattomuutta vuodesta 2007 alkaen"..

Tutkittavana siis on, että edesauttoiko Matti virassaan veljensä bisneksiä, kun kyseessä oli syyttäjälaitokselle koulutuksen myynti? Pahalta näyttää ja niinhän se yleensä on "jos siltä näyttää"..

Oikeuskansleri lopuilta ratkaisee asian tutkinnan valmistuttua ja päättää syytekysymyksen. Uskon vahvasti, että tämäkin asia lopuilta lakaistaan sinne "matonalle"?

Tästä blogista voi käydä lukemassa aiemman tekstinpätkän, jonka kirjoitin silloin kun Matti pyrki poliisiylijohtajaksi 20.5.2015 blogipäivitys: "Sallitaanko (sisäministeriö/valtioneuvosto), poliisiylijohtajaksi inkvisaattori, joka jo kerran "saatanalla ratsasti" ja hyväksikäytti KKO:ta?". Nyt ymmärrän kutinan poliisiylijohtajaksi!!

(Päivitys 26.3.2017):

Jyrki Virolaisella hyvä päivitys aiheesta prosessioikeusblogissaan: https://jyrkivirolainen-oikeus.blogspot.fi ja sieltä 23.3.2017 kirjoitus "32. Valtakunnansyyttäjää epäillään virkarikoksesta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti