Translate

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Väliaikainfoa isyysasiassa



Käräjäsihteeri ilmoitti, että isyystutkinta etenee ja Terttu Alasippola oli jättänyt sylkinäytteen 19.7.2017. No, THL saa tutkintansa päätökseen pikapuoliin ja juttua istutaan ilmeisesti syyskuussa, kun käräjätuomari Kari Onikki on palannut lomaltaan. Hän lomailee ansaittua kesälomaansa 14.8 saakka ja mikäpä on lomaillessa kun nyt se vasta ilmojen puolesta "kesän teki".

Laitan tänne sitten tutkintatulokset, kun ne ovat valmistuneet ja toivonmukaan riittävän todistusvoimaisina..




(Päivitys 25.07.2017):

Sain tänään THL:n tutkimusvastauksen Oikeusgenetiikan laitoksen tutkimuspäällikkö Marjo Kestilältä, joka oli toimitettu "tilaajalle", eli käräjätuomari Kari Onikille Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudelle.

Kiitän ripeästä vastauksesta, vaikkakin se hieman viivästyi riittävän informaation puutteen tähden, kun piti äitini Terttu Alasippolakin tutkia - edesmenneen (1999) Toivo Alasippolan typpisäilöttyjen kudosnäytteiden ohella (1996). Nyt jään odottamaan käräjäoikeuden ilmoitusta tutkintatuloksista ja sitten myöhemmin asiassa järjestetään suullinen pääkäsittely tutkintavastauksesta riippumatta.

Informoin tulokset tänne kun ne saan ja lukijoille vinkiksi, että kannattaa lukea koko viestiketju "Jesus-syndrooma", vanhimmasta päivityksestä tähän viimeiseen, niin saa kokonaiskuvan tästä pitkästä ja raskaasta oikeustaistelusta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti