Translate

torstai 26. syyskuuta 2019

Mädäntynyt oikeusvaltiomme ja hallinto!



Kuva lainassa valtioneuvoston sivuilta: http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/asset_publisher/10616/paaministeri-rinne-budapestiin

Pääministerimme Antti Rinne (SDP), lähtee tapaamaan Unkarin pääministeri Viktor Orbania Budapestiin 30.9 ja keskusteluissa esiin nousee kuinkas muutenkaan, kuin "Unkarin oikeusvaltion nykytila" - muun ohella ja taustalla on se tosiasia, että Unkari on vapaa EU maa, joka ei halua islamisaatiota- ja Suomen ihannoimaa monikulttuurisuutta, josta ei ole ollut kuin vahinkoa EU:lle ja sen jäsenille!

Unkarissa on perinteiset kristilliset arvot ja perhearvot kunniassa, toisin kuin Suomella, jota on viimevuosina kritisoinut, niin YK, kuin Euroopan Neuvoston ihmisoikeustuomioistuinkin lukuisia kertoja langetettavien päätösten kanssa!

Toivon herroille antoisaa ja hedelmällisiä keskusteluja ja mikä parasta, nyt Antti Rinnekin pääsee kehumaan ja esitelmöimään "tuomarin" tavoin, et mikä suomalaisessa oikeusjärjestelmässä on hyvää ja parasta euroopassa: Esim: "meillä ei ole perustuslakituomioistuinta, mutta meillä on paljon muita hyviä tuomioistuimia, kuten Korkein Oikeus, joka ei ole koskaan perustellut hylkääviä ratkaisujaan valituslupapyyntöihin ja laittomiin ali- ja hovioikeuksien (purkuhakemusten) ratkaisuihin"..

(Päivitys 29.92019):

Ei pidä unohtaa tietysti Vakuutusoikeutta, jonka "asiantuntijalääkärit" ratkaisevat ja päättää potilasta näkemättä ja tapaamatta hänen asiansa! Oikeusvaltiossa ei luonnollisestikaan toimita näin!!

Näin härskisti pääministeri Antti Rinne valehtelee radioidulla pääministerinhaastattelutunnilla toimittajille ja ohessa YLE:n TV Uutisten juttu klo. 20.30 aiheesta: areena.yle.fi/1-4559100



Jostain syystä, nämä linkit eivät toimi googlen bloggerissa "vapaassa maassa", niin laitetaan tuo paperiversio tänne lopuksi:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti