Translate

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Onnea uudelleenvalintanne johdosta Mr Donald Trump !

 


Menestyksenne oli ilmiömäinen ja oli upeeta seurata viimepäivien puhetilaisuuksianne ympäri USA:n, kun Teitä oli seuraamassa ja kuuntelemassa tuhatmäärin ihmisiä ja Joe Bideniä vain "kourallinen". Siitä jo välittyi suuren suosionne kuva ja kannatus !

Teiltä ei voi "varastaa kansansuosiotanne", joka rakastaa Teitä. Demokraatit ja vastaehdokkaanne sitä yrittävät ympäri maailman korruptoituneen median avustukselle, kuten myös täällä pienessä Suomessa, mutta se ei tule onnistumaan! Teitä ei valinnut "pimeyden voimat", vaan se jäi vastaehdokkaanne taakse ja pysyvästi !!

Onnea ja menestystä, sekä maailmanrauhaa jatkokaudellenne 2020 - 2024 ..

(Päivitys 7.11.2020):

Katso Trumpin tiedotustilaisuus 5.11 täältä fb-profiilistani. Tekstitys on suomeksi:facebook.com/kalevi.laakso.79

(Päivitys 10.11.2020):

On varsin erikoinen tilanne, että meillä presidentti Sauli Niinistö riensi heti "onnittelemaan Joe Bidenia", vaikka ääntenlaskenta oli/on kesken ja heti perään pääministeri Sanna Marin ja se seikka, et Niinistö piti vielä ihan "tiedotustilaisuuden" onnitellakseen Bidenia?

Nyt tänään tuohon kuoroon osallistui entinen kommunistipresidenttimme Tarja Halonen, joka "toivoi eheyttä USA:n politiikkaan ja antoi suoran tukensa Joe Bidenille, vaikka erittäin hyvin on perillä vaalien epäselvyyksistä"!?

Tässä linkki Fox Newsin sivuille, josta selviää, et ratkaisevissa osavaltioissa vilppivaalit jäivät 276 000 äänen päähän, kun Bidenin porukka väärensi tuloksen: foxnews.com/politics/biden-beat-trump-votes-swing-states

Viron sisäministerillä oli sentäs "munaa" arvostella vaaleja ja hän joutuikin "murskynsilmään" ja pyysi eroa! Mart Helme on Mies !!

Sivistyksen ja demokratian ns. "kehdosta" ei luulisi löytyvän tälläisiä prosenttilukuja äänestyksestä, jotka lähinnä kuvastaisi entistä Neuvostoliittoa tai Pohjois-Koreaa:


(Päivitys 15.11.2020):

Valtava määrä ihmisiä osallistui rauhanomaiseen mielenosoitukseen Whashingtonissa eilen Donald Trumpin puolesta ja eivät hyväksy vilpillisiä vaaleja ja vaativat oikaisua ja oikeudenmukaisuutta!

Presidentti Trump on käynnistänyt oikeustoimet ja ne ottavat aikansa, mutta yksi valokuva kertoo sen, että kansa ei hyväksy petosta ja rakastaa presidenttiä:

Lisää kuvateksti
Yhdysvaltain presidentti ja yhtenäinen kansa !

Pari fotoa lisää ja arvio oli, et mielenosoitukseen osallistui yli miljoona ihmistä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti