Translate

maanantai 19. huhtikuuta 2010

"Luonnonvoimat" päätti, ettei Hillary Clinton saavu suomeen


Hillary Clintonin peruuntuneesta vierailusta Suomeen oli tiedottanut USA:n Suomen suurlähetystö tänään maanantaina. Hieman outoa on peruuntumisen ajankohta, sillä Clintonin oli määrä vierailla maassamme ulkoministeri Alex Stubin luona keskiviikkona 20 päivä ja siis vain "poiketa" matkalla Viroon NATO:n ulkoministerikokoukseen. Virokin ilmoittaa mahdollisesta peruuntumisesta vasta keskiviikkona 20.4?

Kysymys kuuluukin, että "hurmasiko Halonen Obaman", nyt niin perusteellisesti, että Clintonin vierailu peruutettiin siitä syystä, sillä alustavien tietojen mukaan oli sovittu, että Hillary Clinton olisi tavannut Suomessa myös Halosen ja pääministeri Vanhasen lyhyen visiittinsä aikana.. Tähän saamme vastauksen keskiviikkona 20.4.2010, kun Viro tekee kokouksesta lopullisen päätöksensä..

Hillary Clinton kauhusta kankeana oik.kuvassa jossakin "Atlantin yläpuolella"..
 
Lopuksi pari valokuvaa Boening 747, joka on ulkoministerin ja presidentin käytössä. Hämmästyttävää, että Venäläinen v. 1960 valmistettu Iljushin 62, kyllä pystyi Suomeen lentämään, mutta ei maailman turvallisimmaksi luokitelty Yhdysvaltain presidentin kone!!
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti