Translate

torstai 22. huhtikuuta 2010

Mikä helvetin Trainers' House?

Kuvassa ylhäällä on Helsingin kaupunginvaltuutettu Vesa Hack, joka on viimepäivinä saanut populistin kunniamaininnan, kun on US:n blogissaan esittänyt suomeen amerikkalaista systeemiä, jossa pedofiilien- ja raiskaajien kuvat- ja nimet laitettaisiin internettiin kertomaan kansalle "missä kukin asuu" ja varokaa, siis naapurianne? Alapuolen kuvassa on maan tunnetuin paskanpuhuja, joka loi "uransa" nyrkkeilemällä "hyvät, pahat ja rumissa" ja ryyppäämällä suorassa lähetyksessä? Hänen tapoihinsa kuuluu suorassa lähetyksessä juontaa kollegiaalisesti ja kysyä presidenttiehdokkaalta, että "paskansitko housuun lennolla silloin ja silloin"..

Jari Sarasvuolla on viimeisen vuoden aikana ollut outo tyyli julkihuutaa milloin missäkin ohjelmassa- ja TV-lähetyksessä, että "hänet on raiskattu". Se ei ole käynyt selville, että kuka ja missä ja milloin oli hänelle "patukkaa perseeseen" tarjonnut ja kestikö väkisinotto lyhyen aikaa, vai pitkääkin?

Yläkuvan mies Hack on Sarasvuon Jarin firmassa työsuhteessa ja erikoista vielä se, että tämä sinivihreäksi ja liberaaliksi itseään mainostava mies on Helsingin poliisin neuvottelukunnan jäsen? Kysymys herääkin, että onko molemmat miehet joutuneet raiskauksen uhriksi ja onko liikkeellä peräti ollut "sama raiskaaja"???



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti