Translate

lauantai 29. joulukuuta 2012

Hyvää ja parempaa vuotta 2013!



Kiitos kaikille blogini lukijoille menneestä vuodesta 2012 ja  toivotan Teille onnellista ja menestyksekästä tulevaa vuotta!

Kahta blogiani on käynyt kuluneen  vuoden aikana lukemassa reilut 3 miljoonaa suomalaista. Ulkomailta kävijämäärä on myös kasvanut ja USA, sekä Venäjä ovat maat joista luetaan eniten. Hieman välillä voi huvittuneena seurata, kun esim. "Indoneesia ja Kiinakin" ovat tänne löytäneet, mutta ympäri maailman mennään. Nyt joulukuussa oli ennätykselliset yli 400.000 kävijää! Kiitän!!

Te lukijat olette omalla kiinnostuksella taannyt sen, että vaikka ns. "valtamedia vaikenee", niin olen sen avullanne jo voittanut! Minä en vaikene jatkossakaan, vaan tulen ja laitan (omissa) ja muissa asioissa faktat tänne sellaisinaan, kuin ne on ja näyttäytyy. Kalsareita ei siis "pestä", vaan ne korkeintaan käännetään..

(Päivitys 14.1.2013):

Sain jonkinverran palautetta em. kirjoituksesta sähköpostiini ja pääosin positiivista, mutta oli pari "epäilevää tuomastakin", kun tuo kävijämäärästä ilmoitteleva laskurikin "rallattaa miten sattuu" ja mikä johtunee googlen "ongelmista", niin päätin  laittaa tänne joulukuun 2012 tilastot sellaisenaan ja joista selviää maittain: "kuukauden, viikon, päivän" ja jopa sen hetkisen blogilukijoiden määrät kummastakin blogista:






Http://laaksoek.blogspot.com/ :










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti