Translate

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Eduskunnan puhemies "jyrähti"..


Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma heitti "keppinsä soppaan" tänään, kun otti osaa Päivi Räsäs- keskusteluun.

Don Eero sanoi kansanedustajille Räsänen&Kontula, että "olisi eduksi, että kansanedustajat, jotka säätävät lakeja, myös noudattaisivat niitä".. Niinpä niin Eero..

Entäpä ministerit ja ylimmät laillisuudenvalvojat, eikö heidänkin tulisi jo viranpuolesta puuttua törkeimpiin ja räikeimpiin oikeudenloukkauksiin joita *julkisuudessa esiintyy*? Meillähän on julkisyytön Anneli Auer vankilassa, jonka ilmeisesti tuomitsi Turun hovioikeudessa "pyhähenki"!!

Sana on vapaa ja sanomisenvapautta tulisi kunnioittaa, mutta jos se ei johda mihinkään esim. valtion korkeimmassa johdossa, niin entäpä sitten? Näitä ns. "vuotosivustoja" pitää olla. Edes täällä yritetään herätellä ja vaikuttaa!

Otit Porin Suomi Areenassa kantaa em. henkilöiden "sammakoihin", entäpä itse? Eduskunnan puhemiehelle ei ole soveliasta jo toimenkuvan tähden ottaa kantaa kaiken päivän "kissanristiäisiin".. Te otitte, miksi? Mitä aiotte syksyllä valtiopäivän avajaisten jälkeen asialle tehdä, vai tyydyttekö olemaan vain hiljaa?

Niin sanottu "kansalaistottelemattomuus" on meidän maallikoiden leipälaji, ellei peräti elämäntyö ja nettikirjoittelu ei satuta ketään, muutakuin korkeintaan tunnepuolella ja se hyvä! Ministereiltä ja valtakunnan ylimmältä laillisuusvalvonnalta sen sijaan odottaisi toimia siitä, mitä alituomarit ja syyttäjät toimivat perus- ja ihmisoikeuksia halventavalla tavalla. Kun siihen vielä lisätään median ja siis *valtamedian* härski ja tietoisen kohdennettu hyväksikäyttö, suuren yleisön harhauttamiseksi ja väärän mielikuvan luomiseksi, niin sitähän voisi kutsua *virkamiesraiskaukseksi ja joukko sellaiseksi*!

Sanoit että olisi "turvallista jos kansanedustajat noudattaisivat säätämiään lakeja".. Minun mielestäni olisi vieläkin turvallisempaa, että ministerit (pää) lukien ja valtion ylin laillisuusvalvonta oikeusasiamies- ja kansleri noudattaisivat säädettyjä lakeja, sekä noudattaisivat ohjesääntöään..

Seuraavaksi voisimmekin Eero Heinäluoma ryhtyä keskustelemaan Suomen eurooppapolitiikasta ja niistä prinsisiipeistä, jotka johtivat EU:n ombudsmanin eroon vuonna 2001/2003.. Tätä avaustanne odotellessa hyvää kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti