Translate

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Valtion on erottava kirkosta, Jumala on eläkkeellä..


Hyvä sisäministeri Päivi Räsänen. Sinä "Jumalan Sisar ja taivaan lahja maallemme":



Blogissasi kirjoitit vielä, että "Uskonnollinen lukutaito olisi heikkoa"?

Siis, hei haloo.. Eikö uskonto olisikaan enään yksilön oma asia, vaan pitäisikö sitä ryhtyä "opiskelemaan kuin pakkoruotsia konsanaan"..

Kirjoitit blogissasi 11.7 seuraavan sitaatti: "kirkolliskokouksen hyväksymä kirkkokäsikirja edustaa Suomen evankelisluterilaisen kirkon virallista näkemystä ja sieltä löytyy lause, jonka varmasti myös kaikki piispamme allekirjoittavat: kristityt rukoilevat valtiovallan puolesta ja noudattavat sen lakeja ja velvoitteita. Yhteiskunta kuuluu Jumalan asettamaan *elämänjärjestykseen*, joka suojelee ja palvelee ihmiselämää. Maallinen esivalta saattaa kuitenkin *irtaantua Jumalasta*. Silloin syntyy tilanteita, jolloin se toimii *Jumalan tahtoa vastaan* loukkaamalla ihmisarvoa tai estämällä evankeliumin vapautta.. Huh!!

Ajattelin vakaasti, että tämä on vihonviimeinen aihe johon en ota metrisellä halollakaan kantaa ja koske, mutta kyllä Päivi 19:sta joulukuuta 1959 syntynyt "Jumalan Sisar", heitti niin pahaa legendaa, ettei voi erkkikään olla sanomatta paria sanasta:

- Kristityt rukoilevat valtiovallan puolesta? Minä en rukoile "valtiovallan puolesta" ja en kyllä tunne ketään joka rukoilisi. No, en ole tosin "tosi kristittykään", sillä erosin kirkosta 2009.

- Yhteiskunta kuuluu *Jumalan asettamaan elämänjärjestykseen*? Siis mitä täh! Onko meillä jokin virallinen ulkopuolinen taho, joka on yksilöiden elämänjärjestyksen ennalta määrännyt yhteiskuntamme jäsenenä ja joka on "nimeltään Jumala"..?

- Maallinen esivalta saattaa *irtaantua Jumalasta*? Tarkoitit luonnollisesti esivallalla "poliisia, sekä muita instituutioita", mutta poliisissa, kuin myös armeijassa ja muuallakin on jokaisella yksilöllä uskonnonvapaus. Mitään "Jumalpakkoa ei ole"? 

- Toimii Jumalan tahtoa vastaan, tai estää evankeliumin vapautta? Huh.. huh!!

Hyvä Päivi. Ystävällisesti pyytäisin, että pidät Jumalan kanssa palaverin ja kerrot meille, mikä on Jumalan tahto ja mihin Jumala pyrkii tällä oppilaansa levittämällä pakkoismillä, joka aiheuttaa hämmennystä ja joukkopako kirkostakin on alkanut, mutta ministeri itse ei löydä "herranhuoneestaan peiliä", vaan jakaa vinoutunutta evankelistaansa, minkä mieltäisin vanhan harhauttaja herran tekeleeksi: "viisasmies valkoparta, joka puhuu oikeuden ja totuuden nimiin. Ratsastaa (ratsasti)...". En aiheesta enempää!

Hyvää yötä Päivi Räsänen. Yösi on ilmeisen pitkä..

(Päivitys 19.7.13): Edellä olevaa kirjoitusta oli viikon aikana tulostettu 621 kpl! On muuten ennätys!!

(Päivitys 31.7.13): Em. juttua oli tulostettu 2 vko ja 2 päivää yht 4132 kpl  Huh!!

Vielä kerran Huh..Huuu!

Päivi Räsänen ja em. kyhäilmä teki blogiennätyksen latausten, eli paperille tulosteiden määrässä ajalla 12.7 - 12.8.13, yht 9128 kpl. 

Tässä vielä varmuuden vakuudeksi foto:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti