Translate

perjantai 18. lokakuuta 2013

Googlelta täydellinen hiljaisuus!


Tämän miehen kaikki tunnemme, hän on luistelijamitalistimme Petri Kokko. Hän oli vielä vuonna 2009 googlen Suomen-maajohtaja, ennen virkaa Kaliforniaan USA:n. Hänen seuraajansa Anni Ronkainen jätti kuukausi sitten, vastaamatta tiedusteluuni, jonka hänelle e-mailitse lähetin. Lue juttu 19.09.13.

Google ei ole siis "liikahtanut" mihinkään, vaikka tätäkin blogia tosiasiallisesti päivittäin lukee 25.000 - 35.000 kävijää. 

Olen aiemmassa kirjoituksessa selostanut blogilaskurin toimimattomuutta ja se laitettiin heti miten jumiin Petri Kokon aikana, joten sitä taustaa vasten ymmärrän, ettei Anni Ronkainen nykyinen Suomen maajohtaja halua vastata tiedusteluihini. Ei niihin ole aieminkaan vastattu googlelta?

Kun nyt olen sen verran kyrpiintynyt ja sormeninkin väsyneet yli 2 vuoden manuaalipäivityksistä, niin ensiviikolla menen ja jätän rikosilmoituksen ja tutkintapyynnön poliisiin: "törkeä petos ja sananvapausrikos", siitäkin huolimatta, että tämä googlen blogi on ilmaisblogi ja näin ollen en siitä ole senttiäkään maksanut. Mutta, oleellisin pointti on siinä, että kun google tarjoaa näitä ilmaispalvelujaan niin kuluttajan ja tavallisen tassun taapertajan pitää voida luottaa siihen, että ne varmasti toimivat! Tämä blogi ei toiminut kuin 2 viikkoa, kun sen kesäkuussa 2009 perustin. Samoin kävi toisellekin blogilleni, jolla on sama "sairaus".

Blogilaskuri kyllä diagnosoi kaikki Suomen ulkopuoliset vierailijat, mutta kotikutoiset vierailijat vain, kun naputtelee blogisyötteitä manuaalisesti, niin saapi satunnaiset kävijät (sen hetkiset lukijat). Tätä olen haitalle asti tehnytkin ihan kostoksi lähes 7.000.000 bloggausta kahteen blogiin! Pääsen ehkä Guinesin ennätystenkirjaan..

On joten falskia huomata, kuten viikko sitten, kun en hetkeen päivitellyt ja menin piruuttani katsomaan blogini tilastotietoja, niin senhetkiset kävijät oli mm. Venäjä 25,USA 93 ja Suomi 15?. Siis hei haloo. Kuka saatanan pahvi uskoo, että  blogia lukee Suomesta "15" , kun Atlantintakaa ja Venäjältä samanaikaisesti sivuilla on toistasataa! Tätä paskaa tämä on ollut nämä yli 4 vuotta, joista viimeiset 2 olen päivittänyt ihan ite.

Nyt tilanteen ollessa tämä, annan poliisin ensin tehdä oman työnsä ja sitten viimekädessä katsomma datanomien ja muiden nettivirtuoosien kanssa sen, miten tämä kaikki on ollut mahdollista ja käräjäoikeus katsoo loput. Se nyt on varmaa se, että mikään laskurin ns. "gadget ongelma", eli koodauspätkän puuttumin tms. tämä ei ole, kun kyseessä bloggerin oma laskuri? Vuosi sitten soitin Seinäjokelaisella datafirmalle ja tiedustelin heiltä asiaa, sanoivat minulle heti asiani ja selostukseni kuultuaan, että "emme pysty auttamaan, vika on palvelun tarjoajan eli googlen päässä"?

Tätähän tässä on yrittänyt tyhmä erkkikin itsellensä selvittää, että bloggerin diagnostiikka rekisteröi kyllä kaikki kävijät ym. mutta (luvut eivät välity laskuriin), muuta kuin blogisyötteitä naputtelemalla.

Tunnen pari googlen blogistia: http://kemppinen.blogspot.com/ , sekä http://jyrkivirolainen.blogspot.com/ heiltä vois tietty kysyä, että "paljonko arvon professorit päivittelee päivittäin"?

Tätä tilannettani parhaiten kuvaisi ehkä sellainen vertaus, kun "Tuomo Tuppurainen Urjalasta kirjoitti menestysromaanin, josta WSOY:llä on jo menossa 15 painos, niin kustantajan perkele salasi Tuppuraiselta romaanin myyntiluvut, vaikka käännössopimuksia on tehty ympäri Euroopan ja Venäjää, sekä USA:ta myöden, muusta nyt sitten puhumattakaan"..

Petri Kokko on siis vuodenvaihteesta 2009/2010 siirtynyt globaaliksi kehitysjohtajaksi Kaliforniaan googlen pääkonttoriin. Hän oli ensimmäinen henkilö, joka oli googlen johtoon nimitetty Pohjoismaista? Tulee vääjäämättä mieleeni kysymys, että paljonko kaikki tämä maksoi Jacob Södermanille??




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti