Translate

torstai 3. lokakuuta 2013

Kun syyttäjä ja poliisi lähtee vyöryttämään, niin "mustakin pestään valkoiseksi".


Kuvassa Etelä-Pohjanmaan poliisin rikoskomisario Juha Järvelin, joka on toiminut kaikissa asioissa tutkinnanjohtajana. Eli niissä, jotka on tutkittu joko helvetin huonosti tai ei ollenkaan!

Olen kahdessa aiemmassa kirjoituksessa selostanut syyttäjä Anssi Pelkosen toimia ja liittänyt blogiin hänen syyteratkaisunsa. Tässä nyt hieman täydentävää tietoa ja eilen saamani kutsu kuulusteluun, kun minua jälleen epäillään "salassapitorikoksesta".

Selvää nyt lienee se, ettei tässä ole haluttu mennä todellisiin "salassapitorikoksiin tms.", sillä olen tässä blogissani esiintuonut ja paljastellut valtiosalaisuuksiakin, joista on oltu kyllä hyvin hiljaa! Toivoisin todella, että näihin esiintuomiini todellisiin ongelmiin puututtaisi.

(Kappale poistettu asiattomana).

(Päivitys 13.10.13):

Alla oleva kuulustelu siirretttiin suoritettavaksi 22.10, sillä keskustelin sen siirrosta Etelä-Pohjanmaan apulaispoliisipäällikön kanssa ja olisin halunnut että minua kuullaan Seinäjoella. Se ei sopinut päällikölle ja siirtopyyntöäni perustelin Alavuden tutkijoiden intresenttiydellä. 

(Päivitys 24.10.13): Salassapitorikosepäily koski julkistamiani haasteita 3 kpl 14.11.13 oikeudenkäyntiin Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Alavuden istuntosalissa. Kiistin rikosepäilyt, sillä niin ruokotonta on ollut syyttäjän toiminta asiassa!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti