Translate

maanantai 28. lokakuuta 2013

Mahdollisuus lailliseen ja oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin.


Niin, näin siinä sitten kävi, että (poistettu väärä viittaus, Bobrikov ammuttiin), minulle annettiin mahdollisuus laillisella kokoonpanolla pidettävään Vaasan hovioikeuden pääkäsittelyyn, toisin oli tilanne Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa, jolloin asiaani ennätti käsittelemään parin laamannin (väistyvä/nykyinen) lisäksi useita tuomareita, ennen kuin juttua edes varsinaisesti istuttiin ensikerran helmikuussa 2013. Syyttäjä Riina Sakala istui jutussa kiinni kuin paska Junttilan tuvan seinässä, vaikka oli  kiistatta esteellinen. Jutussa kaikki siis "takkuili"!

Kiitän avustajaani, asianajaja Jari Kattelusta Seinäjoelta, joka teki asiassa Miehen työn, toisin kuin monet muut  ennen häntä, joiden ensisijainen tehtävä/pyrkimys oli vain harhauttaa ja ajaa asiaa päämiehen edun vastaisesti..

(Päivitys 12.11.13): Katso Jyrki Virolaisen blogipäivitys 11.11.13, "797. JSN:n päätös käräjäoikeuden laamannin kanteluun" http://jyrkivirolainen.blogspot.com/ 

Olisi toivottavaa, että valtamediakin paneutuisi aiheeseen!

Kaikki aiheesta löytyy tunnisteen alta "yhteisöllisyys".

Tässä kutsu:



(Päivitys 26.11.13): Pääkäsittely Vaasan hovioikeudessa on ohi ja lyhyesti voi todeta, että vastapuolien Pekka Koivisto, sekä Riitta Hietala ja Petri Salosen osalta tuli näytetyksi a) ensimmäisen osalta kotirauhan häirintä, sekä pahoinpitely ja b) jälkimmäisten osalta yllytys pahoinpitelyyn ja erityisesti Riitta Hietala jäi kiinni valheistaan ja tämän johdosta tuomarikin häntä kovisteli avustajani ohella.

Oikeuden puheenjohtaja lupasi antaa tuomion asiassa hänen sanojensa mukaisesti "vielä tämän vuoden puolella", eli joulukuun loppuun mennessä. Päätöspäivämäärä jäi siten avoimeksi?

Kaikkinensa istunto meni kohtuullisen hyvin ja aikanaan laitan sitten lopullisen blogipäivityksen aiheesta oikeuden päätöspöytäkirjoineen, vastineineen ja mahdollisine valituslupapyyntöineen KKO:lle ja mikäli asiassa tarvetta on mm. syyttäjän esteellisyyskysymys (Riina Sakala), 60 vrk hovioikeuden ratkaisusta, harkinnassa voi olla valitus EN IOT:lle.

Katsotaan sanoi lääkäri ja harkitaan tuomari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti