Translate

tiistai 3. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää 2013 kaikille kiusatuille ja jahdatuille valtioterrorismin uhreille!



Raskas on taakka kantaa, toisten pahuuden tähden..

Taas on se päivä 6.12.13, jolloin joukolla saamme todistaa itsenäisyyspäivän "pukujuhlia", jotka nyt pidetään Tampereella - presidentinlinnan remontin vuoksi.

Jälleen saamme lehdistä lukea kuinka Suomi taisteli ja hävisi sodan natsisaksan aseveljenä ja tuutintäydeltä tulee tuntematonta sotilasta.

Tässä blogissa on minun taakkani ja "ristini" ja nyt juuri ennen itsenäisyyspäivää Pirkanmaan poliisi postitti tutkinnan päätösilmoituksensa, jonka sain tänään.

Olen siis ihan virallistettu lainsuojaton ja henkipatto. Lienen ainut maamme blogisti, jolle on Google Finland laittanut blogilaskuriin palveluneston päälle ja tämänkin olen onnistunut  ohittamaan ns. "manuaalipäivittämisellä" viimeisen 2½ vuoden aikana, kahteen blogiini  7,4 miljoonaa kävijää! Tämäkään ei ole poliisin mielestä rikos sananvapautta vastaan?

Ei tiedä erkkikään todellisia lukuja kahden blogin kävijöistä, mutta googlen tilin "hallintapaneelista" katsoin tänään, että blogejani on jaettu 1108501 henkilön kanssa ja jos se suhteutetaan esim. 1/30, niin se on lähellä totuutta?

Vaikea on Googlea vastaan räpeltää ja tilannehan on kuin "Daavid vs. Goljat". Täytyis keksiä SE "kivilinko", jolla Jacobin, öhöm Goljatin kaatais..

Tässä tutkinnan siirto ja lopetusilmoitus Pirkanmaan poliisilta:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti