Translate

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Isyyslainsäädännön uudistus, vähän perustuslakia ja blogeja


Kuvassa vasemmalta, Jacob Söderman, kunniamustalainen, EU:n entinen oikeusasiamies ja Suomen moninkertainen, sekä oikealla Erkki K. Laakso, lakimiestaipumuksia omaava maalari ja nyttemmin 2012 alkaen sairaseläkkeellä.

Isyyslain uudistus*hanke* on osoittautunut juuri sellaiseksi, jota siltä saattoi odottaakin. On paljastunut juristikunnan omat kähminnät ja etupiiritaistelut. Leiriydytään sanoi mannet kun maatakiersivät ja juristit/poliitikot leiriytyvät keskenään. Se kellä suurin lompakko ja pienin muna, SEn etuja ajetaan, viis lastenoikeuksista ja yhdenvertaisesta kohtelusta perimyksessä, saati muussakaan maallisessa oikeudessa..

Itse olen jo vuosia sitten julkisanonut, etten tahdo koskaan periä siittäjältäni, tuolta vanhalta vainovitjahousulta penniäkään ja nyt siis senttiäkään! Tahdon vain oikeutta ja tietää biologisen alkeperäni ja siis vain sen, "kenen kengissä perimäni, ominaisuuteni, niin hyvässä kuin pahassa kulkeutuu"! Tämän tiedon saamisen oikeus on minulta evätty ja nyt ilmeisesti Suomen valtio kaikkinen lukuisine "pienimunaisine hiirulaisineen" yrittää kostaa kaikille maamme au-lapsille, jotka ovat siitetyt ja syntyneet ennen herranvuotta 1976, että He oikeuden vahvistamalla isyyspäätöksellä jäisivät perinnöttömäksi, mikäli isyyden vahvistamiskanne on nostettu siittäjän kuoleman jälkeen.










 Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta 6.10.2014 seuraavasti:


  Oikeusministeri yllättyi lakihankkeen arvostelua:



Blogisti Jyrki Virolainen, joka joskus pahoittaa mielensä kritiikistä ja pakenee Suomen lappiin viikoksi ryyppäämään, otti aiheeseen kantaa ja antoi olla peräti (1) päivän bloginsa ns. "ykkösaihe":




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti