Translate

torstai 28. heinäkuuta 2016

Sananvapaus ja sen ylläpito, vaatii myös tekoja

Sananvapaus on joutunut ennennäkemättömän hyökkäyksen kohteeksi maassamme!

Ilja Janitskin, Espanjassa asuva mvlehti.net ylläpitäjä, vapaa toimittaja "vielä", on joutunut ennennäkemättömän ajojahdin kohteeksi ja saanut myös jonkinlaisen oman "terrorististatuksen" maassamme?

Rikostarkastaja Harri Saaristola on tehnyt Iljasta kanteen Helsingin käräjäoikeudelle 20.7.2016 ja tuohon *salassa pidettävään* kanteeseen voi käydä tutustumassa täältä: static.mvlehti.net/uploads/2016/07/skannaus_2016_7_20_13_39_0_176-2.pdf 

(Päivitys):

"MÄTÄKUUN JUTTUJAKO JO HEINÄKUUSSA, VAI KALASTELEEKO POLIISITARKASTAJA OMALLA LAMMELLA"?

Poissaolollaan tässä "erittäin salaisessa" prosessissa suorastaan huutaa valtakunnansyyttäjän syytemääräys, jota ei ole? Ei poliisi voi toimia syyttäjänä ja semminkin asioissa, jotka suoraan laissa on alistettu yksinomaan VKSV:lle: "sananvapausrikokset ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan". Nyt väitetyissä "rahankeräysrikoksissa ja rahapelirikoksissa" ei ole myöskään mitään yhteyttä Suomeen, joten edes valtakunnansyyttäjä ei ole niissä toimivaltainen! Tekijänoikeusrikos on niin vakava väite, et palan halusta kysyä, kenen kirjan Ilja Janitskin on "varastanut ja myynyt"..?

Tämä rikostarkastaja Harri Saaristolan 180 liuskaa pitkä hakemus on täydellisen epäonnistunut ja jos prosessiedellytysten puuttuessa Helsingin käräjäoikeus ottaa asian käsiteltäväkseen, niin eikun valitusta hovioikeuteen sisään..!! Poliisi syyttäjänä "huh..huh"..?

(Päivitys 31.7.2016):



Miksi Matti Nissinen vaikenee ja on vain hiljaa. Hänen pitäisi viranpuolesta ottaa kovastikin kantaa asiaa. Kengille on kustu ja niitä ei vaivauduta edes "kuivaamaan"..?

Toimivalta MV-lehteä ja Ilja Janitskia vastaan on ainoastaan Valtakunnansyyttäjällä ja siis poliisi on menetellyt asiassa väärin:






Lainaan sellaisenaa tekstinpätkän "Sanden blogista" rayhablogi.blogspot.fi Tuo on niin hyvä kirjoitus ja ei vaadi erkiltä "lisättävää":





Sananvapaus on koetuksella ja yhden jos toisen suita yritetään tukkia ja nyt Ilja Janitskin on "tulilinjalla".. Jakakaa ja blogatkaa tätä casea ja lisätkää jos lisättävää on, mut tästä maasta ei Jumalauta mitään Pohjois-Koreaa tehdä!!

Itse jouduin syyttäjän jahtiin, kun rohkenin julkistaa blogissa julkisia oikeuden pöytäkirjoja ja esitutkinta-aineistoa omassa asiassani! Vituiks meni silloin 2013 ja vituiks menee nyt 2016 Iljankin kohdalla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti