Translate

torstai 8. syyskuuta 2016

Miksi sensuroidaan? Olemmeko jo poliisivaltio??


Alavuden kaupunginhallituksen puheenjohtajan mies, joutui moottoripyöränsä kanssa liikenneonnettomuuteen Alavudella 30.8.2016, miksi se salattiin poliisikomentaja Juha Järvelin?

Olen nyt ollut tapauksen johdosta yhteydessä paikallislehteen "Viiskuntaan" ja myös e-pohjalaiseen Ilkkalehteen. Kukaan ei tiedä tai halua tietää tapauksesta mitään? Miksi??

Kuolinilmoitus on ollut lehdessä ja ei mitään muuta? Mistä tämä kertoo nykysuomesta, et jos ei edes perusfaktoja poliisiraportoinnin yhteydessä "päästettä julkisuuteen"?


Tämä foto on googlen kuvahausta ja ei liity tapaukseen,

(Päivitys): Suvuille ja perheelle syvä osanottoni! Tämä kritiikin kärki oli osoitettu paikalliselle poliisijohdolle (tiedottamisen puutteesta) ja medialle "Viiskunta / Ilkka"..

(Päivitys 5.10.2016):

Tämä juttu ns. "lepäsi" hetkenaikaa, sillä sain niin paljon puhelinuhkauksia sen johdosta, että kiinnitin huomiot tiedottamisen epäkohtaan. Vinkin tähän sain paikalliselta haastemieheltä ja jatkossa he keitä tämä asia loukkaa, niin voi ottaa suoraan yhteyttä poliisiin EI MINUUN: https://www.poliisi.fi/ Alavuden poliisin suoranumero on 0295 440511

3 kommenttia:

  1. Tietenkin olemme jonkin verran poliisivaltio, ja jos kuuntelee mitä vasemmistolla on sanottavanaan, aivan liian vähän sellainen. Oikeisto taas pyrkii samaan lopputulokseen vaivihkaa, kulissien takana.

    Juhli siinä sitten.

    VastaaPoista
  2. Niin, siinäpä sitä "juhlitaan"jo nyt näiden hiekkaneekereiden kanssa..? Ex. poliisiylijohtaja puhui aamuteeveessä asiaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiekkaneekerit eivät (vielä) sensuroi muita blogeja kuin omiaan, eivätkä järjestä syytteitä kun jonkun epäillään sanoneen jotakin rasistista, sen hoitaa heidän puolestaan suvaitsevaisto. Se sama suvaitsevaisto joka ajaa poliisivaltion asiaa ja haluaa kieltää joidenkin sanojen käytön ellei halua joutua syytettyjen penkille. Se suvaitsevaisto joka haluaa Suomeen sellaisen sensuurin, jolle Stalinkin olisi nyökännyt hyväksyvästi.

      Tätä minä tarkoitin poliisivaltiolla.

      Poista