Translate

perjantai 13. joulukuuta 2019

Suomen EU puheenjohtajuuden viimeinen huippukokous 13.12.2019

Päivälleen 28 vuotta sitten ja perjantaina, löysin 3 kpl valokuviani Suomen eduskunnasta ja kävi selväksi, että minut oli luokiteltu ja leimattu täysin perusteettomasti isäni oikeusasiamies Jacob Södermanin määräyksellä "terroristiksi". Katso tästä blogista "eduskunnan musta lista"..

Nyt tänään oli Suomen EU puheenjohtajuuden viimeinen huippukokouspäivä Brysselissä ja laitan tänne blogiin ennenkuulumatonta materiaalia, jotka antavat aiheen perusteltuun epäilyyn, että Suomen puheenjohtajuutta on ohjaillut Unionitasolla George Soros ja Suomen tasolla taustalla "hallituksen neuvonantajana" Jacob Söderman..


Tytti Tuppurainen (sd), Antti Rinteen hallituksen (6.6.2019 - 10.12.2019  eurooppaministeri ja nyt Sanna Marinin hallituksen eurooppa ja omistajaohjausministeri.



Viktor Orban Unkarin pääministeri.

Unkarin hallitus antoi tänään kirjalliset vastauksensa Suomen ajamaa "oikeusvaltioperiaatetta" ja kurinpitomenettely 7(I) artiklaa koskien:





George Soros, euroopan ja maailman vaikuttavimpia juutalaisia, kuva lainattu googlen kuvahausta "Financial Times". Syntynyt Unkarissa ja USA:n kansalainen. Porttikiellot mm. Unkariin ja Venäjälle!

Tästä linkistä pääset lukemaan Unkarin hallituksen vastaukset ym. EU:lle ja hallituksen linjaukset: abouthungary.hu/blog/minister-gulayas-responds-to-finnis-presidency-hey-the-rules-work-both-ways-or-not-at-all/

Mikäli em. linkki ei toimi, niin tästä pääset Zoltan Kovacsin twitteriin: twitter.com/zoltanspox tuolta pääsee kyllä ministerin ja hallituksen sivuille..



Jacob Söderman, Suomen oikeusasiamies 1989 - 1995 ja EU:n ensimmäinen ja toinen oikeusasiamies, valittiin parlamentin täysiistunnossa kesällä 1995 ja toimi vuoteen 2003, jääden eläkkeelle eroilmoituksella 16.4.2002.

Jacob Söderman on Suomen "mahtijuutalaisia" ja hänen kädenjälki näkyy taustalla mm. eronneen pääministeri Antti Rinteen eurooppapolitiikan linjauksissa ja Unkarin painostuksessa "oikeusvaltioperiaatteen koplaaminen budjettiin", joka nolosti epäonnistui ja nyt viimeiseen tappiin eurooppaministeri Tytti Tuppurainen piti esillä ns. 7(I) artiklan kurinpitomenettelyä, jossa sai näpeilleen kun Unkarin korkeaedustaja Zoltan Kovacs laittoi suljetun kokouksen avoimeksi twittertililleen..

Mitä yhteistä näillä kahdella voimakkaalla juutalaisella on, muuta kuin se, että toinen on raiskannut poikansa ja toinen yrittää raiskata ja uudelleenasuttaa Afrikkalaisilla koko euroopan! Unkari on laittanut upeasti rajansa kiinni ja valvoo, ettei sitä kautta tule "vyöryä", kuten 2015. Ilman Unkarin päättäväisiä toimia, Suomessakin voisi olla n. 200 000 laitonta siirtolaista ja paperitonta maahantunkeutujaa enemmän..

Kiitos Unkari ja pääministeri Viktor Orban, euroopan pitäisi olla teille ja päättäväisyydellenne kiitollisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti