Translate

maanantai 2. joulukuuta 2019

Suomen pääministeri Antti Rinteen kohtalonhetket!


Pääministeri Rinne on nyt "tulisilla hiilillä", sillä eilinen medialta piilossa pidetty hallituspuolueiden puheenjohtajakokous rikkoi perinteitä ja suomalaista avoimuutta poliittisessa päätöksenteossa ja kaikki ei ole niin "erinomaisessa" kunnossa, kuten luottamus, jota Rinne vielä eilen sunnuntaina Lapista käsin YLE:lle niin ylisti!

Miksi siis, piti kokoustaa "salassa" jos kaikki hyvin Posti gatessa? Nyt paljastui vielä se, että ulkoministeri Pekka Haavisto (vihreät) oli salaa yrittänyt taivutella ulkoministeriön virkamiestä rikokseen, että saisi suomalaiset ISIS terroristien lapset suomeen, ilman äitejään. Toteutuessaan, olisi se ollut kansainvälinen skandaali ja silloin olis Suomen valtio ollut vastaamassa kansainvälisessä tuomioistuimessa "ihmiskaupasta ja salakuljetuksesta"!!

Tänään kello 14.00 hallituspuolue keskusta pitää ylimääräisen kokouksen, jossa äänestetään pääministeri Antti Rinteen (SDP) luottamuksesta. Kentältä on päävoittoisasti tullut kansanedustajille viestejä, et "Rinne sivuun"..

Lienee selvääkin selvempää jo nyt, ennen keskiviikkoista eduskunnan luottamuslauseäänestystä, et pääministerin on vaihduttava, mutta nyt ulkoministerinkin toilailut tähän päälle ja mitä vielä paljastuukaan sen lisäksi, et koko EU puheenjohtajuuskin on ryssitty ja sössitty, niin koko hallitukselle kenkää ja uudet vaalit helmikuulle 2020!!

Päivitän myöhemmin lisää..

(Päivitys klo. 14:40):

Keskustan eduskuntaryhmän kokous on käynnissä ja edustajat lampsivat varsin vähäsanaisina kokoustiloihin. HS julkaisi aiemmin, että 17 kansanedustajaa 31 olis valmis syrjäyttämään pääministeri Antti Rintee, eli tiukka kokous tulee ja varmasti kestää muutaman tunnin!



Ulkoministeri Pekka Haaviston projekti saada ISIS lapset suomeen konsulikyydillä, oli tämän maanantain uutispommi ja tässä linkki Ilta-Sanomien juttuun: is.fi/politiikka/art-2000006328005.html

On aivan selvää, että ulkoministerin eroa tullaan vaatimaan, mutta kun maan hallitus on näin sekaisin, niin olis paikallaan antaa mennä koko "katiskan", kun kaikki kalatkin ovat mätiä!

Ulkoasiainvaliokunta vaatii Pekka Haavistolta pikaista selvitystä ja on kutsunut hänet kuultavaksi 3.12 huomiseen valiokunnan kokoukseen ja Suomen Uutisten juttu aiheesta luettavissa täältä: suomenuutiset.fi/ulkoasianvaliokunta-vaatii-ulkoministeri-haavistolta-pikaisesti-selvitysta-konsulikyytipuheista/

Päivitän lisää, kun keskustapuolueen kokous on ohi ja pääministeri Antti Rinteen luottamusäänestystulos tiedossa.

(Päivitys 16:40): 

Keskustan eduskuntaryhmän kokous kesti 2½ tuntia ja päättyi hetkisitten. Puolueen puheenjohtaja Katri Kulmuni ei suostunut kertomaan, onko Antti Rinteellä keskustan tuki ja luottamus, vaan totesi, että puoluehallitus jatkaa ja kokoontuu hetken päästä?

Ei jukoliste sentäs! Ei ole ollut tälläistä veivaamista koskaan!! Kun Anneli Jäätteenmäki savustettiin 2003 demarien toimesta ulos pääministerin tehtävistään ns. "Irak gatessa", niin se hoitui käsinkirjoitetulla viestillä ruutupaperille..

Keskustan puoluehallitus kokoontuu tänään klo. 17.00, joten illan kuluessa tiedämme tilanteen ja menikö Antti Rinne lopullisesti vaihtoon?



Antti Kurviselta kävi selväksi se, että luottamusta Rinteeseen ei enään ole..?

(Päivitys 2.12.2019 klo 19:15):

MTV uutiset kertoi juuri, että keskustan puoluehallitus oli päätynyt ratkaisuun, jossa "odottavat Antti Rinteen ja SDP:n johtopäätöksi ä ja luottamusta ei ole"..?

Pääministeri Rinteen tuntien, saattaa käydä niinkin että hän käy "siilipuolustukseen" ja ajaa itsensä ja puolueensa päin seiniä ja kanittaa ratkaisua siinä määrin, että huomenna käydään eduskunnassa räiskyvä välikysymyskeskustelu ja keskiviikkona on äänestys, jossa sitten koko hallituksen luottamus mitataan ja mikäli tuossa vaiheessa Antti Rinne ei ole osannut vetää johtopäätöksiään, niin koko hallitus kaatuu ja on uusien vaalien paikka!

Elämme mielenkiintoisia aikoja!

(Päivitys klo. 23.15):

Kävi kuten edellisessä päivityksessä totesin, niin Rinne ei anna periksi ja juristina kompastui siihen "lapsukseen", et rupes puhumaan "omasta oikeusturvastaan" ja poliitikollahan sitä ei ole, kun luottamuksen on menettänyt, niin sen voi ansaita takaisin - kansalta vain vaaleissa ei "tuomioistuimessa"!!

Todennäköisesti käy niin, että keskiviikkona luottamusäänestyksessä pääministeri saa kunnolla "turpiin" ja hallitus joutuu väistymään, jolloin jo alunalkaen v a l h e e l l e  j a  p e t o k s e l l e rakennettu hallitus, vaatii että kansa saa uudelleen äänestää ja ratkaista eri puolueiden voimatasapainon ja vain näin voi tapahtua vilpitön ja aito demokratia, jonka pohjalle voi rakentaa uutta toimintakykyistä hallitusta. Viestini on, että perussuomalaisten pitää pysyä lujana, sillä he olivat ainoat viime kevään eduskuntavaalien todelliset voittajat, saaden 22 lisäpaikkaa eduskuntaan, kun puolue hajosi kahteen ryhmään kesäkuussa 2017 ja Soinilaiset perustivat uuden puolueen "Siniset"!!

Katso ja kuuntele "pikkukekkosen" uhoa täältä: is.fi/politiikka/art-2000006329196.html

(Päivitys 3.12.2019):



Pieni kevennys näin tiistaiaamuun ja "Anakondalla" on muutama tunti aikaa vetää ne kuuluisat "johtopäätökset" ja se ei nyt tarkoita mitään "sähkötoitä", vaikka Antti sitä ei eilen vielä halunnut ymmärtää, niin nyt klo. 14.00 alkavalla luottamuslausekeskusteluilla, SE viimeistään tulee vähälahjaiselle Antillekin selväksi, jos tulee sittenkään?

Kaikki TV ruudun ääreen kello 14.00!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti